Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]bTrainer

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię presrige hack z podstawowymi funkcjami , który może być alternatywą dla tych którym SearX nie działa.

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Włączamy grę

-Włączamy hack

-Idziemy do koszar

-Wybieramy interesujące nas funkcję

-Potwierdzamy

-Gramy parę meczy

Oa6UF.png

Downoload:

http://speedy.sh/pyyRc/bTrainer.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/9444622cafca62f85b74f85fb3fc3ab4e65da683414b147ba9f433670aac26a5/analysis/1338152289/

Opublikowano

-Wybieramy interesujące nas funkcję

Jak to wybrać ? Jestem w koszarach ( Barracks ) i jakoś aktywować nie chce - .-

"Tu, gdzie często wiele chcesz, a mało możesz."

22976677062317285689.jpg

Opublikowano

Tomo100, jeśli dasz sobie wszystkie emblematy to jest duże prawdopodobieństwo resetu statystyk. Przynajmniej ja po 2h od dodania sobie emblematów musiałem grać od początku. Jak coś dodajesz to z rozwagą, a nic nie wykryją.

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

System VAC skanuje codziennie czy komuś czegoś za dużo nie przybyło i najprawdopodobniej będzie reset statystyk no chyba że stopniowo co kilka dni sobie coś dodasz :)

Opublikowano

A gdzie jest ten label z set level ?

Coś robię źle ?

Odpalam COD'a , potem Trainer.( lub odwrotnie,ale widzę,że też działa) , wchodzę w Play - Barracks. Tam mam kilka opcji do wyboru.

22976677062317285689.jpg

Opublikowano

Tak pobierajcie "czity" jak leci przez takich jak wy po miesiącu grania na mp przestałem grać dlaczego? bo co serwer neo z "czitami"co to za satysfakcja z gry?

Opublikowano

@Ksawi

Czit , czitem. Na cheatach nie gram ;) To jest tylko po to , aby zwiększyć level itp. Nie ma w tym żadnego WH itp ;)

22976677062317285689.jpg

Opublikowano

No właśnie Xsawi, to jest unlocker i w żadnym stopniu nie psuje on gry (nie licząc killstreaka). Porównaj aimera do kogoś kto używa unlockera. Ktoś z unlockerem może posiadać co najwyżej ulepszone bronie, a przez aimera czy wallhackera nie pograsz.

Opublikowano

Zaid małe pytanko masz może cheata, którym można dodać 1 perk pro? a nie wszystkie?, bo raport trudno wbić a reszte chce sam. =D

Opublikowano

Mi zadziałało dałem sobie 10 prestiż i śmiga nie ma bana ani resetu.

Opublikowano

Ja osobiście używałem wielu unlockerów, ale nie spotkałem się z takim który by dodawał 1 perk pro. W moim pierwszym unlockerze z jakiego korzystałem pamiętam, że była opcja na dodawanie expa do pojedynczych bronii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...