Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co chcieć na dzień dziecka :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak w temacie. Coś do 100zł. Najlepiej coś komputerowego. Najlepiej tak, żeby działało aktualnie z moim kompem (socket am2+) a potem z nowym (socket am3+). Może być coś innego. Ewentualnie może być coś do 150zł, ale tylko w wyjątkowo fajnych rzeczach. Proszę o propozycje, a nie posty hejterów itp.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Gość dordo12
Opublikowano

pada, sprezone powietrze, paste termoprzew. jakieś nowe chłodzenie, nowa myszka, nowa klawiatura.

Opublikowano

RAZOR - kup sobie klawe lub myszkę z tego.... Różnica jest bardzo duża. Ale raczej za 150zł to nic nie kupisz z tej firmy :P

Konto premium na jakiejś stronie :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

hmmm za 150 zł zależy co chcesz ja bym np kupił Mikrofon pojemnościowy [usb] a kumpel muszkę bo napian w cs to jest zależne od tego co cie interesuje na kompie

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Pluszaka , grę komputerową 'GTA Vice City" .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Battlefielda 3, gram czasem na multi, diablo III nie mój gust, mam słuchawki sennheiser 201hd, mam mikrofon zalman cośtamblabla, ale zastanawiam się żeczywiście nad myszką. THX, temat do zamknięcia.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...