Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z odpaleniem

Vep

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam, dzisiaj zakupiłem Battlefield 3 zainstalowałem przez Origin(3h).

Otrzymałem komunikat, że instalacja zakończona, chcę odpalić grę, ale po kliknięciu na ikonę nic się nie dzieje, nic się nie otwiera, zero reakcji. Co jest przyczyną?

1336249565-U623110.png

Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google

Pasjonat
Opublikowano

Odpaliłem, joinging server, w pewnej chwili przenosi mnie do Origin'a i tam gra się "niby" odpala. Odpaliła się i nic, żadnego komunikatu.

A w procesach ją mam.

Sprzęt mam dobry.

1336249565-U623110.png

Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google

Opublikowano

Start -> Uruchom -> cmd (uruchom jako administrator) -> (wpisz) bcdedit /set increaseuserva 2500

Aby przywrócić ustawienia wpisz bcdedit /deletevalue increaseuserva

Po zrobieniu zrestartować komputer.

Opublikowano

Ja sam po zakupie gry tak samo miałem że się nic nie włączało potem to znikło i było ok.

Ale teraz znowu się niewłącza a w procesach mam włączone;/

Opublikowano

U mnie tak samo i też musze odpalać ręcznie przez battleloga, teoretycznie proces bf.3 jest uruchomiony, ale i tak nie włacza się ;D

Opublikowano

U mnie tak samo i też musze odpalać ręcznie przez battleloga, teoretycznie proces bf.3 jest uruchomiony, ale i tak nie włacza się ;D

O ile się nie mylę, to Origin przenosi nas na Battleloga, więc w czym problem ?

Opublikowano

Start -> Uruchom -> cmd (uruchom jako administrator) -> (wpisz) bcdedit /set increaseuserva 2500

Aby przywrócić ustawienia wpisz bcdedit /deletevalue increaseuserva

Po zrobieniu zrestartować komputer.

A co to daje? Bo już widziałem, że na forum EA ludzie pisali to, ale co oznacza ta komenda? Pozdrawiam.

Opublikowano

Zapraszam na link ---> KLIK

Należy się zalogować i wybrać serwer na którym się chce grać a następnie gra się uruchomi itd. Musisz aktualnie uruchamiać przez battleloga bo program origin po aktualizacji jest chwilowo bez użyteczny xD

LAJK PLIS MANS! xD

Opublikowano

Zapraszam na link ---> KLIK

Należy się zalogować i wybrać serwer na którym się chce grać a następnie gra się uruchomi itd. Musisz aktualnie uruchamiać przez battleloga bo program origin po aktualizacji jest chwilowo bez użyteczny xD

LAJK PLIS MANS! xD

Przecież to oczywiste. Wszyscy umieją korzystać z BL, nie przesadzaj. Zawsze uruchamiając grę musimy przejść przez Battleloga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...