Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Majkrafci

Bunik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=Majkrafci

Typ: Survival

Adres IP: 37.59.2.142:25565

Status: status.png?ip=37.59.2.142&port=25565

informacje.png

Sloty: 200

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: no.png

pluginy.png

Tajemnica :)

inne.png

Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

wLvS201.png
Opublikowano

Ogólnie to podoba mi się wypowiedź kolegi nade mną .Ale podzielam jego zdanie wobec tej wypowiedzi i moja subiektywna odpowiedź będzie niejako zrozumiana , więc postaram się to podać w jakiś infantylny sposób , mniej lub więcej moje zdanie jest nie jakoś szczególnie ważne na temat albowiem uważam że moja wypowiedź zachęciła by niektórych do zagrania na tym serwerze . Powiem to w strzeszczeniu , SERWER GODZIEN UWAGI , ALBOWIEM JEST STRASZNIE NIEORGINALNY . SĄ NA TYM SERWERZE JAK NA KAŻDYM INNYM KWADRATY I TO MNIE DO TEGO ZRAZIŁO . lecz wyraże to jak inni . Serwer super ogarnięta administracja

http://fast-adv.com/signup.php?ref=3548

Zarabiaj 100- 3000 USB w Miesiąc !!!

Opublikowano

WTF ? Co to ma być za serwer ? No bez komentarza wbijam na serwer a admin ( ten debil) zaczął mnie wyzywać -0,5/10

Ps. -0,5 za to że ten serwer powstał nie polecam admini banują i w dodatku mało graczy !!!

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

Opublikowano

Zagrałem i muszę powiedzieć, że wszędzie gdzie jest PvP włączone to nooby w diaxowych zbrojach czatują i zabijają wszystkich. Nie da się skąd wydobyć surowców, bo co chwilę zabijają.

Ocena serwa: 2/5. Serwer mi się nie podoba. To tylko moje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...