Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][FB+S][NP/P] E-Gracz 20015 Dwie Krainy

Brolah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngE-Gracz 20015 Dwie KrainyDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: m.e-gracz.pl:20015

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild + Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak na Arenach i całym Nomilion

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 30 +

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

%20Orebfuscator,%20MinecraftViewer,%20MultiWorld,%20HeroicDeath,%20MessageChangerLite,%20WorldEdit,%20iConomy,%20AuthMe,%20PermissionsEx,%20PlayerStatusSigns,%20LWC,%20mcMMO,%20WorldGuard,%20Essentials,%20EssentialsSpawn,%20ChestShop,%20EssentialsChat%20

1337425578-U363900.png

Administrator - Brolah; Operatorzy - PandaXXL, frydzikpl, Skodaxo; 5 Moderatorów

1337425590-U363900.png

++Devoulum++

kraina mieszkańców tworzących społeczeństwo , własną historię, własne relacje, własne rodziny.

Żyjąc na własnych działkach rozbudowują swoje domy, używając swojej rozwiniętej już kreatywności

++Nomilion++

Kraina koczowników i komandosów, którzy chcą zamieszkać w dzikich lasach, na ciemnych zakątkach bagien, w jaskiniach.

Ich zadaniem jest zasmakować owocu całkowitego 100 % survivalu, zdani tylko na siebie, tworząc własne osady.

Którą krainę wybierzesz ? To twoja decyzja. Możesz dowolnie przemieszczać się miedzy krainami.

Mieszkańcy są bardzo gościnni, jednak koczownicy Nomilionu mogą zabić za niepoprawne zachowanie

( włączone PVP na całym Nomilion, na Devoulum tylko na arenach )

Administracja jest do waszej dyspozycji !

Jak na każdym serwerze E-Gracza dostępne są Vipy ( zwanych potocznie Patrycjuszami Obu Ziem )

Do waszej dyspozycji oddajemy 4 areny żywiołów, ognia, wody, ziemi i powietrza.

A to wszystko mieści się na zasadach FreeBuild + Survival

Serwer, jak i pluginy są spolszczone w 80 % .

Zapraszamy Was do gry na e-gracz 20015 Dwie Krainy

209ldn9.png2lcs8dh.pngqxqemp.png69dtg4.png

Opublikowano

Jeśli ktoś to przegląda, to mam problem... Nie mogę się zalogować bo piszę "/login not allowed in this area"...

@Sorki za double posta..

1994993994.png
Opublikowano

Pograłem dłuższą chwilę,.. i sądzę, że jest zarąbisty :)

Miła administracja jak i gracze. Niektórzy robią błędy ortograficzne, ale na to się nie patrzy :) liczy się zabawa.

Jak jest wymienione wyżej są dwa światy. Jeden jest to typowo FreeBuild (działki, osiedla dla vipów itd.), a drugi 100% survival...

Jest wyznaczony cuboid na respawnie, a potem możesz robić co chcesz. (tak jak na Nomilion :D)

Najlepiej rozmawiać z ludźmi bo zawsze Ci pomogą :)

Ja zachęcam do gry na tym serwerze, możecie mnie spotkać pod nickiem "DesertLaw". Chętnie pomogę :)

Widzimy się w grze...

1994993994.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...