Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Pontiac GTO

mikolajwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze. Kupiłem wczoraj pontiaca GTO i niestety nie wiem jak nim jeździć. Wydaje się być czołgiem, który nie umie skręcać. Mam 8 lvl, gram 3 dzień oraz do tej pory jeździłem Mitsubishi Eclipse. Dajcie jakieś porady, czy tam filmik, bo nie umiem KOMPLETNIE jeździć tym autem. Jeżeli stwierdzicie, że to słaby wybór, to będzie to auto do pościgów i tyle. Za normalne odpowiedzi będą lajki.

43293210399100931778.png

mca.png

A może piwko?

Opublikowano

zmien swoje auto na mitshubisi znow a z samochodem, musisz się oswoić innej rady nie ma pozatym jeśli słabo skręca potem ewentualnie mozesz dać mu lepsze częsci

Opublikowano

My Ciebie nie nauczymy jeździć ;>

Musisz pojeździć z 2 godzinki po mieście, w tedy go ogarniesz.

A gto to złom, wybrałeś złe auto.

No samochód jedynie na policje :c

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No niestetu kupując GTO nie możesz odnieść innego wrażenia. Samochód do kitu, wracaj na eclipse, ew. kup sobie nisana silvie, za igc na ten lvl lepiej nie wybierzesz. Tamto po prostu sprzedaj ;/

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Tak jak wyżej mówi kolega, kup Nissana Silvie i części pakuj. Jak masz trochę kaski to kup sobie Cheva Chevelle SS bardzo dobry do pościgów zarąbiste sterowanie i prędkość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...