Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co sądzicie o SR25 Sandfire ?

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Co o niej sądzicie, jaka sr? Cieńka, średna, czy dobra? I jaka na ft z arabami? Jaka szansa na drop ze skrzynki?

Sensownym helpą strzele lajka :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Miałem tą snajpę kilka razy i jak na auto snajpę jest nawet fajna, dużą zaletą jest bardzo dobra celność, ale jak każda tego typu snajpa, nie zabija na 1 hita, tylko na 2.

Z tego co pamiętam, to chyba można ją kupić w shopie za GP od wyższej rangi, ale nie jestem pewien.

Opublikowano

Syf.

Na talibow FT bierzesz No Recoil i każdego zdejmiesz a na SR only nią nie pograsz a na all premited równierz nie zawojujesz nią

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Miałem kiedyś tą sniperkę i powiem, że nie czuję różnicy pomiędzy SR25 Sandfire, a normalnym SR25.

Jedno i drugie waste kasy .

9368_gold.png

Opublikowano

@@up.

To twoje zdanie. Ale moim zdaniem to lepsze jest L115A3 albo AW. Za Auto dostaniesz kicka na co 2 SR Only. A na All Primited nic nie zwojujesz.

Tak naprawdę to i na SR Only mało co zrobisz, bo sniperka bierze na 2 shity nie na 1. Więc trudno trafić, bo zdążą cie zabić po twoim 1 strzale.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...