Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dupikowanie :D

vegeta4545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Duplikowanie przedmiotów ze świata gry rujnuje ekonomię gry, na którą również Ty ? jako członek społeczności ? ciężko pracowałeś. Takie działanie zakłóca nie tylko ekonomię świata, którą swoimi działaniami współtworzysz, ale również oddziałuje negatywnie na balans klas. Wszystko to dla chwilowego zysku w wirtualnej walucie.

Moje pytanie czy ktoś wie /umie dublikowaĆ PRZEDMIOTY W RUNES OF MAGIC JAK TAK PROSZE O POMOC k

NIE piszcie po co mito bo wiadomo

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. Gdyby było to i tak szybko bug został by naprawiony a osoby z niego korzystające - zbanowane.

no właśnie jest coś takiego ale mało osób wie jak :D

Opublikowano

Gdyby coś takiego było to pomyśl sobie jak nawet przez 1 osobę gra by się zepsuła -.-". Skąd masz takie wiadomości ?

to chyba dlatego całym gildią pousuwali itemy ostanio ... i dali ogłoszenie !

Opublikowano

Jest takie coś, ostatnio na głównym forum podawali filmiki jak to się robi aczkolwiek nie widziałem ich ale jest dyskusja na ten temat. Duplikowali runy i teraz frogster je usuwa i dużo graczy się skarży ze znikają im nawet te runy które kupili za diasy :D

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

Bardziej oczojebnego koloru nie dało się dać? Nie ma czegoś takiego, bynajmniej o tym nie słyszałem, ale RoM jest zabezpieczony z każdej strony.

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Niestety o kopiowaniu itemów jest nawet temat na oficjalnym forum, był nawet filmik jak to robić. Moderatorzy wykazali się refleksem i szybko zdjęli ten filmik, niedługo potem również został usunięty z youtube. Bug ten pozwalał kopiować runy. Niewiele osób skorzystało z tego buga, bo nie był znany, jednak "w pewnych kręgach" wiedziano o nim znacznie wcześniej (jeśli ktoś zauważył zalewanie AH runami). Zaraz po tym jak temat wypłynąl na światło dzienne, bug został naprawiony, chyba w ciągu kilku godzin. A teraz wielka akcja usuwania ludziom run z eq.

PS. Jak dobrze, że już nie gram w RoM'a xD aczkolwiek nie myślcie sobie, że z tego korzystałem ;d

0178c530b05a57b14d3d3a868a.png

Rycerz, Zwiadowca

[suicide] =Cath=

Full RoM <-- DONE

<< KONIEC GRY >>

Opublikowano

Niestety o kopiowaniu itemów jest nawet temat na oficjalnym forum, był nawet filmik jak to robić. Moderatorzy wykazali się refleksem i szybko zdjęli ten filmik, niedługo potem również został usunięty z youtube. Bug ten pozwalał kopiować runy. Niewiele osób skorzystało z tego buga, bo nie był znany, jednak "w pewnych kręgach" wiedziano o nim znacznie wcześniej (jeśli ktoś zauważył zalewanie AH runami). Zaraz po tym jak temat wypłynąl na światło dzienne, bug został naprawiony, chyba w ciągu kilku godzin. A teraz wielka akcja usuwania ludziom run z eq.

PS. Jak dobrze, że już nie gram w RoM'a xD aczkolwiek nie myślcie sobie, że z tego korzystałem ;d

I to była odpowiedz dziękuje :D

P.S jak będziecie znali jakieś podobne bugi piszcie też się podzielę jak coś znajdę :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...