Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ustawienia

mario4311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zapisać ustawienia w grze bo mam tylko Reset ustawien ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

wlanczam bf , wchodze w ustawienia daje takie jakie chce i jak wchodze do gry to obraz i tak sie nie zmienia , czy jak ustawie i wyjde to juz beda takie jakie chce?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jutro to zrobie , a nie wiecie czemu mam max ping 999 , na wszystkich , czemu sie nie zmniejsza , na cod4 ma podobne wymagania a tam gram na full ustawieniachi gora jest 140 , ping mam 999 w romach ze chce wybrac room a tam na wszystkich 999 wtf

Opublikowano

Reinstal nic nie dał , albo zalezy to na jakim dysku jest zainstalowana gra , jak przyspieszyc ladowanie gry no ladowanie mapy bo trwa to u mnie okolo 3 min net 4,5 Mb/s, na cod 4 szybko sie laduje a gram przez neta na 30/30 ping 140 gora ,

Opublikowano

Co do zacięć to przyda się specyfikacja komputera.

Jeżeli dobrze zrozumiałem to ustawienia po wyłączeniu gry się samoistnie resetują ?

Opublikowano

Wogole sie nie zmieniaja , a jak chcialem zrobic reinstal to nawet sie juz nie istaluje zatrzymuje sie w polowie , format dysku d zrobilem uzylem programu odkurzacz i nic nie daje ,

Opublikowano

Zainstalowalo sie , ale nie chca sie zmienic ustawienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...