Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]restart statystyk

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ;p

Mam male pytanko od kiedy kupiłem bfa dla czystego funa strasznie lamiłem w tą grę i moje statystyki mnie przerażają ;c Pisałem do supportu przez livechat czy jest możliwość resetu ale oni pisali że jet to nie możliwe przynajmniej z ich punktu widzenia , dużo słyszałem o 'raportowaniu' ludzi na osoby z moim problemem i że to niby pomaga ale czy to jest prawda?I czy są jakieś inne sposoby na reset? Dam like.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Za pierwszym razem nie uda ci się. Musisz kilka razy, jak Googluś mówi. Mi za pierwszym razem nie zresetowali. Dopiero bodajże na 6 próbie zrobili to. Ich wymówka: Sorry, we can't resets statistic today.

Opublikowano

Nie lepiej nadrobić? .... no dobra... ja bym zwalił na kolegę ;D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Nie lepiej nadrobić? .... no dobra... ja bym zwalił na kolegę ;D

Teoretycznie konta nie można dzielić z kolegą, jeżeli chodzi o wytłumaczenie na live chacie. Skucha.

Opublikowano

Pisałem do supportu już chyba z 20 razy aż zacząłem pisać do tych samych ludzi ;/ Piszą że nic nie da się z tym zrobić jakies propozycje? ;c

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie dają mi pogadać ze seniorem ponieważ twierdzą że jest on za bardzo zajęty -,- ;/

@edit Przepraszam za double posta nie widziałem go ;/

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Widocznie masz pecha :P

Inaczej się tego rozwiązać nie da, tylko support. Próbuj nawet 100x, może za 101 się uda! :)

Gość malutki688
Opublikowano

omg, support nie ma takich praw. przyboostoj z nemezisa 4000 to cie wyzeruja po 2 godzinach

Opublikowano

omg, support nie ma takich praw. przyboostoj z nemezisa 4000 to cie wyzeruja po 2 godzinach

Owszem, support a dokładnie seniorzy mają takie prawa.

Gość malutki688
Opublikowano

Wiesz jak to jest z seniorami:P przechodzilem to wiele razy i do dzisaj nie dostalem odpowiedzi.

moj kumpel podobnie wsumie nawet 2 kumpli

Opublikowano

Hej ;p

Mam male pytanko od kiedy kupiłem bfa dla czystego funa strasznie lamiłem w tą grę i moje statystyki mnie przerażają ;c Pisałem do supportu przez livechat czy jest możliwość resetu ale oni pisali że jet to nie możliwe przynajmniej z ich punktu widzenia , dużo słyszałem o 'raportowaniu' ludzi na osoby z moim problemem i że to niby pomaga ale czy to jest prawda?I czy są jakieś inne sposoby na reset? Dam like.

1) obejrzyj film na yt pt. battlefield 3 nemesis boosting. 2) ogarnij jak to sie robi 3) wpisz w wyszukiwarce serwerów boost 4) znajdź taki 4 osobowy gdzie są wolne miejsca albo czekaj w kolejce 5) "boostuj" 6) rób screeny albo coś ale graj tak zebys najebał nagród 7) prześlij battle report do goscia z EA 8) GRATULAJE ! OTRZYMALES DARMOWY RESET STATÓW.

jeśli za 1 razem nie zadziala to powtórz czynność 5,6,7 kilku krotnie ;]

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Te boostowanie jest bezpieczne chodzi mi o możliwość dostania bana?

A jeśli nie to znacie jakieś zaufane serwery tego typu?

Regulamin sygnatur

Opublikowano
A jeśli nie to znacie jakieś zaufane serwery tego typu?

Jakiego typu ? Sposób, który przedstawił CWHC polega na zgłoszeniu samego siebie za złamanie zasad gry/umowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...