Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Patchera Metin2.co.kr

grzenio115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu, spróbuj odinstalować i zainstalować od nowa jak to nie pomoże no to spróbuj go pobrać od nowa.

Opublikowano
http://speedy.sh/8puF2/metin2.exe

Zasij to i wklej do metka do jakiego chcesz aby na kr przerobiło, powinno pomóc :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Gość daronian
Opublikowano

Nie wiem jakim cudem się może patchować... pobierasz clienta owego globala, po czym wgrywasz najnowszego KamerModa ze strony:

www.metin2mod.tk

Jak to zrobisz wrzucasz go do folderu z clientem i odpalasz poprzez lauchera moda, a nie patchera gry. =)

FAIL, nie doczytałem.

Pobierz clienta globala od nowa, a następnie wgraj go do nowego folderu. Otwórz patcher jako administrator w trybie zgodności z SP3.

Po spatchowaniu zamknij patchera, odpal go od nowa tak jak wyżej i powinno śmigać.

Opublikowano

Jesteś ciemny i tyle a jak chcesz nabijać posty nie wiedząc ocb to idź sobie wycenki wypisuj na oko...

powinno działać wiele osób tak już robiło i śmigali :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem się może patchować... pobierasz clienta owego globala, po czym wgrywasz najnowszego KamerModa ze strony:

www.metin2mod.tk

Jak to zrobisz wrzucasz go do folderu z clientem i odpalasz poprzez lauchera moda, a nie patchera gry. =)

Większych bzdur już wydusić z siebie nie mogłeś ?

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...