Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Konto LTC5 ( dwie srebrne sztabki z 5) chciałbym zbanować

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kuzyn mojego kumpla zalozyl te konto i gral na nim potem kumpelowi je dal kupmel duzo naim nabil leveli a teraz spowrotem je wzial. razem z kumplem chcielibysmy zbanowac te konto jesli macie pomysly to dawac. znacie moze jakas strone ze niby to nexon ale jak sie zalogujesz to ci zwina kkonto. chcialbym aby te konto zostalo zbanowane jeszcze dzisiaj myslalem tez zeby napisac do nexona obrazliwe slowa

Opublikowano

Jednym pomysłem może to być powiązanie konta z paroma IP, ale wątpię czy Nexon to sprawdzi.

Opublikowano

Jednym pomysłem może to być powiązanie konta z paroma IP, ale wątpię czy Nexon to sprawdzi.

+1

Możesz np. pokombinować, ale musisz mieć jakieś dowody że konto zostało np. sprzedane komuś a potem skradzione czy coś, a najlepiej to graj na drugim koncie żeby on nie wiedział że to ty i rób screeny jak on np. glitchuje czy coś

Opublikowano

zagraj na tym koncie na hackach jak znasz pasy i zraportuj sam siebie xD !

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Wiesz jeśli nie używał hacków to nie dostanie bana, a co mówisz jeszcze, że grane było na tym samym IP. Wiec, że to konto nie zostanie zbanowane.

Opublikowano

Omg a nie lepiej założyć rooma ... wejść tam, założyć PW ?

Później napisz "I sell my account" zrób screna, zraportuj sam siebie i perm ban murowany -.-

2096247301.png

Opublikowano

Jemu chyba chodzi o to że nie mają passó do tego konta bo ich kuzyn zmienil.

Jeśli tak jest to nic nie zrobicie żeby go zbanować.

Jeśli macie passy to inna bajka byle co zrobisz i bana zerwiersz np użyjesz hacków czy przezwiesz gm/lub sell account na Megaphone

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To weźcie jakeigoś hacka przyhackujcie i tyle albo na all chacie piszcie ze konto sprzedacie ;).

@up fast

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Bywalec
Opublikowano

To zacznij używać Cheatów, albo daj mi je :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

kurwa, dostałeś tyle rad i jeszcze piszesz? napisali Ci najlepsze propozycje to istnieje coś takiego jak edit.. napisz w lobby, na mp, na roomie 'sell my account 50 euro' i masz bana perm, albo napiszesz do niemca 'hitler noob' , na bombing run napiszesz plant=kick, zaczniesz gliczować, hackować czy chuj wie co i masz perma ciężko tak?

Opublikowano

Radzę się wam uspokoić. Silver dostał już odsapkę .

Co do topiku:

Wbij w CA, użyj megaphone i napisz coś idiotycznego. Rasistowskiego czy coś. Ostateczność to załóż eli moda i wywalaj all hight ranki z rooma, ban za plvl murowany

9368_gold.png

Opublikowano

Tak jak upy , napisz , coś faszystowskiego , rasistowskiego , lub sprzedaż konta ;}

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Naj sposób na szybkiego bana=mine shoter+friendly killer+back ripper+telekill

Masz bana natychmiastowo, uwież, sam testowałem :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...