Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Problem

dcola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all kupilem wlasnie oryginalnego wowa zainstalowalem wszystko ladnie pieknie a gdy wlaczam update po jakims czasie wyskakuje mi blad :

The installer was unable to read the file "C:\Program Files (x86)\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft Installer\Installer Tome 2.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "MPQs-1\Classic common\unconditional\Data#common-2.MPQ\Creature\Dragon\Lethon.M2", and the error code was 8.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load)

nie mam pojecia co robic prosze o wasza pomoc ;/

Opublikowano

problem rozwiazny ;] wystarczylo wejsc na forum wowa i poszukac odpowiedniego tematu problem jest tam opisany i co nalezy zrobic ale i tak dzieki za pomoc ta stronka z patchami moze mi sie kiedys przydac ;] prosze o zamkniecie tematu