Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] HackShield

arbuzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Mam pewien problem dotyczący CA. Uruchomiłem grę i pokazuje się okno hs i nie chce sie załadować można czekać 30 min i nic. Dodam że nie działają mi niektóre strony typu fb czy kwejk.

Liczę na waszą pomoc :)

Opublikowano

Może podmiana pliczków HS-a lub Engine,exe pomogą ? Wybacz, ale ja cie ich nie podam, Nie mam zpatchowanego CA

9368_gold.png

Opublikowano

Możliwe, ale ja myślę że coś z netem może być bo np chce wejść na fb i nic to samo kwejk itp. Raczej podmiana nie pomoże ale można sprawdzić.

Pokazało się ,,Fail to update protection modules! Error Code [0x30000090]

Opublikowano

Tzn, że masz problem z wejściem na FB i Kwejka? Ogólnie, tak myślę, że to nie ma żadnego wpływu na CA .

Z jakiej korzystasz przeglądarki ?

9368_gold.png

Opublikowano

Google Chrome ale na Firefoxie i IE też nie działają te strony.

Co do CA zrób update IE. Z tego co wiadomo CA właśnie bazuje na tej przeglądarce .

Hmm, zaraz walnę update CA i dam co oddzielnie engine.exe oraz hs-a.

ps. sądzę jednak, że jest to wina antywirusa, którego powinieneś zdezaktywować, zapory lub fire walla.

Ostatecznością mogą być wirusy .

9368_gold.png

Opublikowano

Może to w czymś pomoże: przed chwilą jak chciałem wejść na forum miałem błąd łączania z serwerem SQL

Opublikowano

Nie lepiej ( skoro to może być problem z samym HachShieldem) wejść w folder z combat arms ---> potem do folderu HShield ----> i wybrać HSUpdate wtedy hackshield ci się zupdatuje i pobierze brakujące pliki itp. Zamiast ściągać cały folder HachShielda i go podmieniać ?

Ps. Zawsze to bezpieczniejsze niż podmienianie plików w grze.

A jak to nie pomoże to robisz reinstall i na 70% sprawa załatwiona

Opublikowano

@UP

Po co mówisz, żeby robił reinstala jak to co napisał Omek to mu pomogło ??

Pomogło Omek bardzo dziękuję za pomoc :).

Opublikowano

@UP

Po co mówisz, żeby robił reinstala jak to co napisał Omek to mu pomogło ??

Nie mówiłem żeby robił reinstall. Tylko żeby najpierw spróbował UPdatować HShielda

(A w ostateczności reinstall )

A tamtego posta jeszcze nie było jak pisałem swój więc sory :P ( Długo myślałem nad doborem słów :P )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...