Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Pluginem Jobs na 1.2.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was Serdecznie . :)

Więc od pewnego czasu mam bardzo "wkurzający" nie tylko mnie ale także graczy problem .

Dotyczy on dokładnie :

JOBS na wersję 1.2.5

Pobierałem dużo razy , ten plugin z wielu różnych stron , i nadal nic nie działa . Nawet nie chce mi odczytać

go w grze , i nie reaguje na żadną komendę . Wiec jest taki problem . Potrzebuje , aby ktoś mi wytłumaczył jak to zrobić. Może jakiś dodatkowy plugin jest potrzebny ? Najlepiej by było jak by ktoś napisał co i jak , albo dał link do pluginu jobs , który daje pieniądze zamiast expa i działa bez zarzutu .

Wcześniej używałem :

MCJOBS

Chyba tak to sie nazywało , i to działało bez zarzutu , lecz nie dawało pieniędzy za prace . Gracze zamiast pieniędzy otrzymywali EXP , do czasu się im to podobało , lecz z czasem ich to znudziło , ponieważ nie mogli w tradycyjny jak na tą grę sposób zarabiać pieniędzy . Był bym wdzięczny gdyby , ktoś chociaż powiedział jak zmienić w tym mcjobs ,

Pieniądze zamiast exp'a .

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ , Z GÓRY DZIĘKUJĘ

I POZDRAWIAM . + za pomocne odpowiedzi :)

Genessis-Craft

Sloty: 15

IP : f20.owncraft.pl:25080

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...