Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ile lf4 wam wpadło?

BeNeQpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja długo czekałem na podwójną szanse na lf4. W sumie nie wiem czemu... Napiszcie ile kluczy mieliście i co cenniejszego wam wpadło.

Ja miałem 770 kluczy. Trafiłem:

7 lf4

37 części do apisa

10k rsb

60 empów

ok. 400 energii do gg

240 kuponów na skoki

120 kuponów na naprawę

160 cdd

Komplet boosterków w tym 30 godzin dmg.

Liczyłem na więcej lf4 ale nie jest źle kiedy się zsumuje wszystko. Niestety brak dresów :/

Opublikowano

Miałem niedawno 80 kluczy (teraz mam bana do 15:12 dnia dzisiejszego. xD) i trafiłem 3 LF3, osłonke i duuużo ammo.

@EDIT

Ahh! Po wywaleniu tych 80 kupiłem jeszcze jeden i wyleciał mi dres z handlu. :)

Opublikowano

Szkoda że z handlu ;p Ja to tak dziwnie miałem. Najpierw 750 kluczy i dostałem 5lf4, a potem kładłem się spać i dokupiłem na bota 20 kluczy. Rano patrze. 2lf4 :D

Opublikowano

mi dzis 1 na ok 70 kluczy, kiedys na 20 kluczy 3 wypadly potem jeszcze na okolo 200 kluczy 4 kolejne ,na innym koncie juz okolo 500 kluczy i zadnego lf4;/ ale nie bojcie sie bedzie lf5 niedlugo;d to na to kase trzymajcie i na nowe oslonki;d

Opublikowano

Niedługo to pojęcie względne..... Jeśli dla ciebie rok to niedługo to zgadzam się. Mogą wprowadzić lf5 niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...