Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

Yagami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szukałem ale nie znalazłem odpowiedzi na dręczący mnie problem.

Otóż mam Pc ( Windows Vista) na którym jest główny Modem internetu ( Thomson TWG870UG Conf.:MP) Korzystam z funkcji WiFi na laptopie ( Windows 7) zawsze działało no i jakiś czas temu po włączeniu lapka pojawia się komunikat że jest ograniczony dostęp do internetu neta mam z firmy UPC- Polska . ( Na pc internet chodzi bez zarzutów lecz na laptopie pisze ograniczony dostęp)

System wykrywa inne sieci lecz nie chce Mnie połączyć z Moja ..Gdy daje wyszukiwanie problemu pojawia się komunikat że , Może to być spowodowane problemem ze sterownikiem karty Połączenie sieci bezprzewodowej '' lecz gdy daje spróbuj wykonać te naprawy jako administrator nic nie pomaga... Pierw myślałem że karta sieciowa całkowicie poszła lecz pożyczyłem internet bezprzewodowy z wejściem USB i internet działa Wiec karta się nie spaliła tak myślę ... Karta sieciowa jest włączona gdyż wyszukuje inne sieci ( W laptopie nie ma wbudowanego żadnego przycisku aby wyłączyć lub włączyć kartę )

Proszę o pomoc co zrobić żeby to działało, niżej załączam ss'a.

41918413001325326810.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...