Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] pomoc ..

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , pomogl by ktos wbijac lv i wgl? , bo ja mam 23 lv woj i teraz tak exp idze ze .... omg

Pomygł by ktoś? bardzo bym prosil

Prosze pw lub tutaj jak kto woli

Opublikowano

Aha , liczysz na to że ktoś ci wbije lv okejjj.

i jak ty sobie to w ogóle wyobrażasz ? że podasz komuś login i hasło ?

na twoim miejscu bym uważał.

Tut'y

http://www.mpcforum.pl/topic/634115-tutinstalacja-dproto-czyli-serwer-steam-i-non-steam-4748/

Opublikowano

Na takim levelu taki sposob nie dziala. Porób questy

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

All porobione ... a niby bardzo szybko i lajt na moj lv sie expi co kolega poowiedzial pare tematow temu ale na moim temacie pod tyt " pomoc " i poweidzial ze sam szybko wbil od 1-65 lv a cos nie widze aby szybko wbiajl sie lv... nie wiem? moze jakies sposoby są?

Opublikowano

co?

Mogłeś sobie darować tego posta.

A co do tematu nie wiem jakim cudem ty potrzebujesz expa, skoro do 30lv exp z misji leci tak, że nawet expić nie trzeba.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Teraz zwiększyli exp za questy, więc można spokojnie wbić 40-50 lvl bez żadnego bicia potworów (chyba, że jest to wymagane do misji). Poza tym nie opłaca Ci się na tym lvl prosić kogoś o podexpienie, ponieważ samemu lepiej Ci pójdzie exp.

@DOWN

Sorry, musiałem ominąć tego posta. Hmm. 23 Woj to możesz albo jak @Down napisał expić na Terenach Kopalń, lub (jak masz eq +2/3) to iść na słoneczne łąki. Choć bardziej polecam iść na Tereny Kopalń, bo łatwiej Ci będzie rozwalać potworki i co za tym idzie więcej expa dostaniesz. :)

1360325468-U541599.png

Opublikowano

No przed chwila napisał, że questy ma porobione i brakuje mu lvl. Cóż taki level to idziesz na tereny kopalń i bijesz mobki one bardzo szybko ci wbiją.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Nie warto .... lepiej exp sam noramalem żeby profe wbijać zobaczym potem będzie płakać że masz małą profe z kimś na dobrym expie prawie wgl profa nie leci. Pozdrawiam

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Exp sam, tak będzie najlepiej (dodatkowe będzie ci profa rosła).

Ew. możesz zawsze z kumplami pograć.

Opublikowano

Tyle odpowiedzi chyba wystarczy :D.Zamykam jeśli autor będzie chciał żebym otworzył to niech napisze na pw

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...