Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Diablo III] 4Vendeta czy Europebattle?

Zomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jak w temacie , gdzie gracie albo gdzie macie zamiar zacząć grać i jak wam się podoba serwer.

Opublikowano

na 4Vendeta zalogowałem się tylko raz, na Europebattle.net to samo, kolejny raz zalogować się nie mogłem, więc nic na ten temat nie myśle. Lepiej poczekajcie na mooege, skidrow crack lub na update 29 maja na 4vendeta.

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

Zgadzam się z UP, jest jeszcze o wiele za wcześnie na privy, potwierdzeniem są problemy ze zwykłym zcrackowaniem przez skidrow, który crackuje gry w dzień premiery, a tu klops :/

Opublikowano

zobaczymy jutro:) prędzej czy później i tak pewnie wyjdą dobre pirackie serwery:P

Opublikowano

Zgadzam się z UP, jest jeszcze o wiele za wcześnie na privy, potwierdzeniem są problemy ze zwykłym zcrackowaniem przez skidrow, który crackuje gry w dzień premiery, a tu klops :/

Skidrow aktualnie pracuje nad crackiem i emulatorem na pełną wersję gry, 4Vendetta to serwer Diablo III na becie. Beta ma mniejsze zabezpieczenia, dowodem na to są już 2 działające serwery (opinia forumowiczów, ja nie mogę się zalogować na żadnym). Mam nadzieję, że jutrzejszy patch umożliwi grę w Diablo, bo chciałem grę osobiście przetestować zanim ją kupię.

Opublikowano

Skidrow aktualnie pracuje nad crackiem i emulatorem na pełną wersję gry, 4Vendetta to serwer Diablo III na becie. Beta ma mniejsze zabezpieczenia, dowodem na to są już 2 działające serwery (opinia forumowiczów, ja nie mogę się zalogować na żadnym). Mam nadzieję, że jutrzejszy patch umożliwi grę w Diablo, bo chciałem grę osobiście przetestować zanim ją kupię.

Mam podobną sytuację co Ty. Na 4Vendeta pomyślnie stworzyłem konto, zalogowałem się dopiero po xx próbach (już dokładnie nie pamiętam), drugi raz zalogować się już nie mogłem. Europebattle.net, Konto stworzone po trzech próbach, Zalogowałem się dwa razy... Tym którzy nie mogą zalogować się na ten serwer (a nie wyskakuje im żaden błąd - mam na myśli zatrzymanie procesu logowania na Retrieving Character List) polecam zmiana ip lub restart komputera. Mi pomaga. Ogólnie mówiąc, trzeba wiele prób zanim na te serwery się dostaniecie.

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

i jak? chodzi wam vendeta? jeśli tak to podajcie mi jak to pobrać itp itd

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...