Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy da się zagrać w L2 po Polsku?

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam pytanko czy da się może zagrać w Lineage2 w Polskiej wersji językowej? Niestety nie jestem orłem z Angielskiego.

Mam jeszcze pare pytań odnosnie L2.

Czy ta gra jest darmowa?

I czy w grze jest poruszanie za pomocą WASD czy tylko myszka;d.

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Nie ma polskiej werjsi, a miała być pół roku temu.

Gra jest darmowa.

Poruszasz się za pomocą myszki.

btw. Jak nie ogarniasz ang. nie bierz się za tą grę.

Opublikowano

Polecam te gierke , zeby cos robic nie musisz znac perfekt angielskiego , chyba , ze tylko do rozmawiana z Grekami <lol2> .. A tak pozatym to wystarczy isc za strzalka :D

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Powiem tak gram w tą grę od c3 i nigdy nie odstraszał mnie angielski. Jeśli nie znasz angielskiego są jakieś łatki na spolszczenie ale działają na serwerach prywatnych lecz są kiepskie. Co do spolszczenia to tak, miało być pół roku temu, ale wyobrażam sobie jak by to wyglądał, mianowicie, wszystko z translatora lub z słownika ... Jak chcesz się nauczyć grać to zagraj na lineage.ro na interlude - jest to najlepsza wersja, według mnie. Powodzenia.

//gif w sygnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...