Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Problem

Lezed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nazbierałem trochę IP na LoL`u i po zastanowieniu mam parę bohaterów do wybrania. Lecz nie wiem kogo wybrać więc przeczytałem na internecie o "Servie Beta".

Zarejestrowałem się pobrałem wszystko zrobiłem jak trzeba jest tylko parę błędów a mianowicie.

1. Gdy się zaloguję wyświetla mi się obraz wyboru Avatara niestety zarówno wyświetla się error i nie pokazuje Avatarów.

2. Omijam avatary zaczynam grę z powodu ze nie chciało mi się czekać to wiozłem i zagrałem z botami to włączyłem wybrałem bohatera gdy już włącza się ładowanie przy 26% gra się zwiesza zna ktoś może rozwiązanie ?

z góry dziękuje.

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej.

btw. O championy możesz się pytać w odpowiednim dziale.

Opublikowano

Miałem to samo ;) reisntal albo skan nic nie da. Jedynie to to co napisał Dj. to mi pomogło tylko że niestaty dość długo sie robi ;/

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Reinstal był Skan kompa był nic. Dodam że normalny LoL mi działa tylko server PBE nie. Napraw nie pomogło.

Opublikowano

Reinstal był Skan kompa był nic. Dodam że normalny LoL mi działa tylko server PBE nie. Napraw nie pomogło.

Tak właściwie, to mam to samo - więc to raczej nie jest Twoja wina. Ktoś jeszcze ma taki problem? Jeżeli tak, to od kiedy i czy ktoś może ma info kiedy to naprawią czy coś w ten deseń?

Opublikowano

Tak, ale zawsze mogą być jakiejś inne problemy - polecam ściągnąć od nowa i dać na inny dysk, ew. przeczyśćcie rejestr systemu CCleanerem i sprawdźcie czy przypadkiem nie macie jakiegoś wrednego wirusa.

9777920400_1341294249.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...