Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] plix m2bob

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zostałęm okradzony przezz kolege wiem ze to onn na 100000%% i chcę sie odpłacić wziołem zgrałem metina z m2 bobem na pendrive zaniosłem mu do niego on mowi ze jae.biste dzieki stary itd a ja odpiołlem pendrive gdy gdy juz sie zalogował zecz jasna jemu też dałem bota ale gdy wrocilem do domu włączam bota i pisze ze Pc not register /pc night register o co chodzi? nie moge dostać sie do zapisanych pasów przez kolege w bocie wie ktoś jak moge je zdobyć by odzyskać przedmioty gdzie sie zapisują loginy w tym bocie zebym sprawdził jakie haslo i wszystko on juz wszedł przez tego bota na konto bym mogl sobi je oddebrać albo jak naprawic ten błąd by móc je odebrac prosze tu chodzi o nie byle 30 lvl tyko 76 lvl i mialem dosc dobre eq konto mam ale eq brak prosze;/

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Logi Ci się nie zapisują, musisz się do niego zgłosić, w czym problem ? Daleko mieszka od Ciebie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...