Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak zagrać na jakimkolwiek modzie na Multi.

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

:)

Pewnie większość z was nie wiedziała że coś takiego istnieje jak mod na mp :) . Już gra na multi nie bedzie polegała na ciągłym expieniu , teraz na coś ciekawszego . Jak zagrać na serwie z modem ? Robimy czynności wg. punktów,

1.Włączamy grę

2.Wchodzimy w zakładke serwery nierankingowe

3.Resetujemy filtry

4.Szukamy po kolumnie trybów (nie chodzi tutaj o KiK , JWK , czy też zabawa bronią :) ) , mam na myśli np. zom , aico , ptk .

Na czym polegają wtedy te serwery ?

-W trybie zom nawalamy w zombie , nie wyglądają tak samo jak w singlu tylko ciut inaczej i jest noc na mapie (przynajmniej ja tak miałem) oczywiście może też być i dzień zależy od serwera.

-W trybie aico chodzi o to żeby przetrwać , czyli dołączamy do drużyny i walczymy z botami która jest określona ilość do pokonania i z każdą rundą mają coraz silniejsza broń

-Zaś w ostatnim trybie ptk (Protect the king) Czyli obrona króla chodzi o to że danego playera trzeba osłaniać , ma on nad soba napisane king ^^ . Jeżeli jako ochrona króla dednie zostanie przeżucona do innej drużyny która ma inny cel zlikwidować króla. Waracając do obrony , jeżeli już mało osób zostało to drużyna dostaje specjalne bronie np.miotacz płomieni. I chronią króla do tej pory aż nie padnie .

5.Instalacja ? Proste , wystarczy że przy pierwszej próbie wejścia na serwer mod zainstaluje się automatycznie i możemy cieszyć się grą :)

Możliwe że istnieją jeszcze inne tryby , ale jeszcze ich nie odkryłem.

Mam nadzieję że komuś to się przyda.

Pozdrawiam.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Cóż, tutorial oczywisty, ponieważ trudno nie znaleźć modyfikacji, no - ale oczywiście nie każdy ogarnia :)

Dodaj, że w ZombiMod'a można również grać w 'dzień' (zależy od serwera).

Opublikowano

Mógłbyś zmienić te kolorki i czcionkę bo ciężko się rozczytać, najlepsza czcionka to arial a wielkość 18 :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem tylko,że jest tryb o nazwie nem (raz widziałem).Chodzi w nim o to,że jedna osoba jest czymś w stylu Nemesis z Resident Evil,ma miniguna i jest jakby "bossem".

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Niech ci będzie ten like :P

trochę mnie oświeciłeś co do tych modów :)

raz udało mi się wbić ale tylko raz ponieważ mam ten problem z mapkami :(

1359121200-U261555.png

Uczeń
Opublikowano

Dzięki ja nawet nie wiedziałem że są takie serwery like :D

Wieczna Susza  :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...