Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] User already logged in. Kilka sposobów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj chcę wam napisać jak zaradzić bugowi/ lagowi "User already logged in"

Pierwszy sposób:

* Wejdź na oficjalną stronę WarRock'a i się zaloguj na to konto, które utknęło. I na nowo wejdź do WarRocka.

Drugi:

*Poczekaj 20-30 minut i spróbuj się zalogować

Trzeci:

*Zrestartuj router/ modem, odczekaj chwilę.

Czwarty:

*Napisz ticketa, w którym opiszesz zaistniałą sytuację.

Piąty:

* Jeśli tamte sposoby nie wypalą to poczekaj do następnego reseta serwerów lub patcha.

Niestety czasem jeśli taki komunikat się pokazuje może ale nie musi to oznaczać, że ktoś się włamał nam na konto i na nim gra. Lecz bardzo często jest to lag.

Pozdrawiam, Mathias.

PS Widziałem 1 poradnik podobny lecz tam były opisane tylko dwa sposoby więc postanowiłem go napisać z innymi sposobami.

Opublikowano

Tut taki sobie no i za późno go napisałeś każdy już to wie/widział dużo się nie postarałeś mogłeś na kolorowo to napisać.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Co do pierwszego posta. Wiem, że Ameryki nie odkryłem bo ja już to wiem od 2 lat ale na forum tego nie znalazłem a tu jest dużo zielonych graczy więc napisałem.

Co do drugiego posta. Mogłem napisać na kolorowo ale nie napisałem specjalnie, bo nie lubię jak jest napaciane wole jak jest jednolicie i przejrzyście.

Co do trzeciego posta. Mój nick to Mat.hias a piszę Mathias i to moja sprawa i nie spamuj :D

Opublikowano

Nie chodzi tylko , żeby wstawiąć tuta bo nikt jeszcze takiego nie wstawił , ale o jego "jakosć" . Jeżeli ponad 80 % osób zna takie sposoby to po co umieszczać taki poradnik na forum? Po za tym ładne to też nie jest.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

No, dokładnie. Przecież chyba ponad 90% ludzi za te sposoby

powiem Ci ze Ameryki to Ty nie odkryłeś..Standardowe sposoby.. nic nowego
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Macie problemy... Nie było poradnika, więc go napisał. Mi osobiście pomógł bo po wielu latach nie grania w wr - po prostu zapomniałem jak się naprawia ten "error"

Dzięki za poradnik leci like :D

empty

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...