Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprawka

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej idź na inne forum, tutaj już nigdy nie dostaniesz - przynajmniej za mych czasów. Za to co "odpierdzielałeś" na Str3pku i na Tylerze i w sumie na Lexar. Nie dziękuję za takie coś. Lizaniem i tak nie wskórasz. Wkurza mnie takie pisanie skarg/pytań. Jakbyście nie mogli tego napisać do kogoś na pw...

by Aceboy

: Lizanie ? Ogarnij dzieciaku bo nawet nie wiesz co to znaczy, czy ja w tym temacie lizalem ? :O

Za twojego panowania był syf, pisałem o twoją degradację, ale postanowiliśmy cię jeszcze zostawić.

Powinieneś się cieszyć, że nie poleciałeś.

Syf masz chyba w majtkach, dział był codziennie ogarnięty, i to ja sam kurwa zapierdalałem, bo Merkon zbijał bąki a teraz jeszcze gadasz, że syf w dziale był za mojego panowania ? Ogarniałem dział 3h a potem mnie wypierdoliliście i murzyna Sobie zrobiliście ..

Nara.

All w temacie : http://www.mpcforum.pl/topic/638379-pytaniemoderator-crossfire/

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

wy naprawdę robicie te tematy chyba tylko po to żeby zrobić aferę na całe forum... nie mogłeś sobie z nim tego wyjaśnić na pw?

ps. według mnie też nie ciekawie się zachowywałeś. hejtuj teraz i mnie.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Czymś takim kolego nic nie osiągniesz. Właśnie pokazałeś, że ranga moderatora nie była dla ciebie odpowiednia .

Mam nadzieje, że więcej nie dostaniesz drugiej szansy.

9368_gold.png

Opublikowano

Wiem, ze źle się zachowywałem i popieram Was, ale chodzi mi o to, ze gadasz, że ja się opierdzielałem.

Dzial codziennie ogarnialem więc jak śmiesz tak gadać ? Ciekawe, czy za twojego panowania w Combat Arms było lepiej -.-

EOT.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Był taki okres i proszę nie wmawiaj mi, że nie. Były skargi? Były. Kolego, wiem że chcesz mi dopiec, ale proszę cię, Jesteś exmodem, exmoda dostają zasłużeni moderatorzy. Proszę nie niszcz poziomu tej rangi swoim zachowaniem. Jeżeli masz jakiś problem pisz na gg, lub pw,. Jestem otwarty

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...