Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to ma być dobry gracz ?

JoJoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poznałem taką jedną osobę o nicku Vigs,xRAPTORx ( to ta sama osoba ) i pewnego czasu był mecz ( nazwy drużyn zapomniałem ale to było w tem miesiącu ). I był remis i ja ze śmiechem powiedziałem do ( Vigs ) ,, Robimy zakład że moja drużyna wygra '' ? a on ,, ok '' i ja mu powiedziałem ,, to za co ? może za 10zl albo 10kk i on się na to zgodził '' . Były karne i moja drużyna wygrała. Minęło może tydzień albo więcej i on nie oddał mi 10kk ( gram na solar ) . Wczoraj jeden z gildi zaczęło do mnie żartować ,, że jestem debilem itp'' ja mu tak samo mówiłem każdy się śmiał.On zaczął coś mówić na ts a ja do niego zamknij się w żartach a on do mnie jak nie z mordą i ban. I jak mu teraz napisałem żeby mi oddał kasę i będzie git to on mi napisał że za te słowa powinienem dostać w łeb .Nie chodzi tu o kasę lecz o sam fakt że on mnie obraża a ja już jego nie mogę, ale w prawdzie są to żarty. Więc chce żeby każdy wiedział że jest taka osoba. < Jakby ktoś chciał mam zdjęcie tego , piszcie do mnie na PW to wam wyśle >

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Co to ma być?

To nie jest miejsce nad użalania się nad sobą ...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...