Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] (Serwer)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Mam kilka problemów związanych z moim serwerem:

1. To jest dość dziwny problem. Mianowicie, kiedy uruchamiam serwer (starter) to tworzy mi się nowy świat (world) jest to o tyle dziwne, że gdy zmienie nazwe, lub usunę serwer to znów się on tworzy, wogóle nie zwracając uwagi na prawidłowy serwer. Nie wiem czemu tak jest, ale nie mogę funkcjonować

2. set spawn- wiem jak zmienić spawn. pojawia się problem z jego zmianą na stałe. gdy wychodzę z gry, lub wyłączam serwer, to po ponownym jego włączeniu Spawn pojawia mi się tam gdzie był na początku gry... uciążliwe.

3.Proportiess- kazdy inny gracz niż admin wbijający na serwer nie może ani jeść, ani zabijac, ani budować.. WTF??? wiem że chodzi tu o plik Proporties z rangami Admin, HeadAdmin, gracz, Vip itp.

4. Rangi- Gdy piszę na czacie, to zamiast wyświetlać się [HeadAdmin] to wyświetla się [deafult] czemu tak jest??

Jestem nowy jeżeli chodzi o Administracje serwera, więc proszę o wyrozumiałość. Proszę też o nie odyłanie mnie do poradników bo przeszukałem pół neta (chyba że któryś odpowiada na moje pytanie)

Dziękuje za Pomoc

PS: Serwer Bukkit :)

Opublikowano

Ehh... masz pluginy? Jakie? Jeśli jesteś początkujący, to ściąnij sobie gotowca i takie edytuj.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...