Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Trybunał

Isk

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Opłaca się klikać codziennie w trybunał? Ile IP można na tym wyfarmić? :3

Opublikowano

Ja bym na trybunale nie siedział.

Z tego co wiem jest limit 10 raportów, a sprawy muszą być rozpatrzone dobrze, żeby uzyskać IP.

Lepiej zagrać jedną grę.

Opublikowano

@up ip nie dochodzi w czasie teraźniejszym, dopiero po rozpatrzeniu sprawy i jeszcze troche dochodzi to. Lepiej sobie zagrać niestandardowy mecz.

Opublikowano

Opłaca, jeśli chcesz aby było mniej trollów, nie dla ip. Dla ip lepiej grać mecze, lub robić refki <3

Opublikowano

5ip za głos zgodny z większością. Ja zawsze gdy gram w lola to odpalam sobie trybunał. I podczas śmierci/po gry głosuję.

Moim zdaniem jasne, że się opłaca. Tym bardziej, że jedna sprawa zajmuje ok. 5-15 sek. a w czasie "przerwy" można robić coś innego.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Raczej się nie opłaca.

5 IP, z czego można max. 10 raportów zrobić.

5*10=50 / 50 dziennie

50*31= 1550 / 1550 miesięcznie

1550 IP miesięcznie jak dla mnie to jest nic, ponieważ tyle da się zarobić w ciągu 2-3 dni. (noł lajfy nawet w jeden) Ogółem trybunałem nie opłaca się zajmować, ponieważ IP dostajemy tylko i wyłącznie po zakończeniu sprawy.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

90% trybunalu to ludzie ktorzy chca tylko ip i nie czytaja nawet tych reportow tlyko klikaja punish

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Tak, ale po zakończeniu sprawy, sprawa przechodzi przez administratora gry, więc w pełni nie tylko trybunał decyduje.

9777920400_1341294249.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...