Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 & Torchlight 2

Nagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza Medialna osoba odważyła się to powiedzieć

:)

Od 37min jest zajebisty tekst

:)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Grafika jest o wiele bardzo słabsza niż Diablo 3, nie podoba mi się ta gra.

Pozwolę sobię zacytować:

Rojo zrobiles tak jak Rock przewidywał(ale sie mylil)ocenianie D3 przez recenzentow po kilku dniach, zagrales część nawet nie 1/4 i zaczales oceniac nie poznajac pełnego poziomu tej gry bo normal to zapoznanie z fabula, wiem, ze zmiany bola w porownaniu z DI i DII, ale jak mozna cos oceniac po becie i cos? z czyms sie w pelni nie zapoznales? Multi to jest przyszlosc gier, single zanika, BF3 postawil na multi i co?wygral z MW3 majacym lepszy single a lipny multi i MW3 szybko odstawiles a BF3 jest
Opublikowano

@UP

Oglądasz go ?? Że wierzysz jakiemuś tam typowi ? On powiedział, że spotka się z krytyka !! itp. 1/4 gry ciekawie heheh

Grafika hehe to jest beta ?? W Diablo 3 miałeś taka gafę na poziomie bety ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@UP

Oglądasz go ?? Że wierzysz jakiemuś tam typowi ? On powiedział, że spotka się z krytyka !! itp. 1/4 gry ciekawie heheh

W Becie d3 była identyczna grafika co w retail. W becie raczej nie sprawdza się grafiki, tylko grywalnośc, questy, fabułe itp. Torchlight II nie jest złą grą, ale Diablo 3 na pewno nie powali. Zbyt duża popularność gry Blizzarda sprawia, że TL nie wybije się tak wysoko. Mimo wszystko zagrałem w TL, ale pozostanę przy Diablo. Powtarzam: TL nie jest złą grą.

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

@UP

Nie żeby coś, ale część, a raczej większość elementów w tej grze pod względem graficznym jest gorsza niż w Diablo 2, poza tym - tak 1/4 gry, bo jak przeszedł do 3 aktu na normalu, to ile mu brakuje do inferno i przejścia go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...