Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Małe FPS'y

myshot4you000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Juz napisalem jeden post na ten temat z lagami. Ale nie pisalem o FPS bo niedawno to ogarnalem.

Od paru dni mam Wina 7 Home Premium wiec na poczatku mowie ze dysk mam czysty ( i jest on tylko jeden) bo nie dzielilem na dwie partycje i nie wiem czy to jest powod malych FPS'ów. Wynoszą one 11-15. Poprzednio mialem Xp'ka i CF ładnie mi śmigał.

Więc opisze kompa :

Ram: 3.5 GB.

Procesor: Pentium? Dual-Core 2.50 GHz

64-Bitowy system operacyjny.

Internet 8mb.

Karta graficzna 1GB.

Jak chcecie jeszcze jakies informacje to piszcie. I będe wdzieczny za rozwiązanie problemu. :D

/////////// i Jeszcze jedna sprawa. Dostałem od kolegi procesor(ten co wlasnie dalem w opisie kompa 2,5 GHz) i chodzi mi z nim lepiej cf niz z procesorem ktory mialem wczesniej a mial 3.5 GHz. Cos sie w tym 3.5 GHz zje**ło czy w czym problem? Bo nie ogarniam ;/

Znacie to uczucie, gdy po zadzwonieniu budzika zamykasz oczy na 3 sekundy a mija 40 minut ?

Gość patrykkos
Opublikowano

Sprzęt masz w miarę dobry więc nie wiem w czym problem. Najlepiej wróć do XP'ka i wszystko będzie dobrze działało

:D

Opublikowano

No własnie o to chodzi, ze chcialbym rozwiazac problem mając na kompie wina 7. Bo jak wroce do xp'ka to kasa wydana na 7 pojdzie w "błoto" ;/

Znacie to uczucie, gdy po zadzwonieniu budzika zamykasz oczy na 3 sekundy a mija 40 minut ?

Opublikowano

Hmmm... Masz zainstalowane wszystkie badziewia ?? DirectX oraz Adobe Flash Player? Możesz na tym procku co masz mało fps wymienić na nim pastę.

Opublikowano

Hmmm... Masz zainstalowane wszystkie badziewia ?? DirectX oraz Adobe Flash Player? Możesz na tym procku co masz mało fps wymienić na nim pastę.

Jaką paste?

Opublikowano

Na procesorze, musisz rozkręcić kompa i tam na procku masz taką pastę w kształcie koła.

Opublikowano

Jakies resztki czegos są bo przejechałem palcem i mialem cos siwego. xD Skad ta paste wziasc?

Opublikowano

Możesz ją kupić na internecie lub w dowlonym sklepie komputerowym. Jak nie wiesz co i jak to zapytaj specjaliste.

Juz wszystko wiem co i jak z ta pasta.

Gość patrykkos
Opublikowano

pryN. każdemu może się zdarzyć błąd :P Jeżeli to już taki problem to poprawiłem nazwę tematu

:D

Opublikowano

"Małę"Jprdl...

Zainstluj SlowPC-Fighter

"Małę"Jprdl...

Zainstluj SlowPC-Fighter

. Pisałem "ł" i przez przypadek napisałem Małę .. -.-

a co do tego SlowPC-Fighter to naprawilo tylko 25 bledow a nie mam zamiaru wydawac na klucz produktu kasy.;/ wiec czekam na dalsze propozycje.

Opublikowano

@myshot4you000

Spoko bywa.

Po prostu myślałem, że jesteś kolejnym noobkiem typu mu***** (Nie bd dokanczał)

@top

Polecam na prawdę pobrać ten program

:)

Mi zwiększył fps o jakieś 20.

Jak chcesz link do full'a SlowPC-Foghter to pw

1339148375-U575627.png

Opublikowano

@myshot4you000

Spoko bywa.

Po prostu myślałem, że jesteś kolejnym noobkiem typu mu***** (Nie bd dokanczał)

@top

Polecam na prawdę pobrać ten program

Mi zwiększył fps o jakieś 20.

Jak chcesz link do full'a SlowPC-Foghter to pw

też bym prosił o linka do full

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...