Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ciekawy pomysł w BF 3

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno mój kolega nagrał filmik z bf 3 , gdzie pokazuje w nim dość ciekawy trik

:D tutaj link :

http://www.youtube.com/watch?v=R7pjgRm6Duw&feature=plcp

ale wracając co wy myślicie o takich kamikadze pojazdach i innych wymysłach , podsyłajcie linki do podobnych jeśli znacie lub wymyślcie coś ciekawego sami

może rozwinie się jakaś fajna dyskusja

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nic nowego, zaraz po premierze pojawiały się tego typu filmiki i nie wiem gdzie ty tu widzisz trick. Bardziej widowiskowe są helikoptery/jety wypakowane c4 wlatujące w inne lotnictwo. C4 można rozwalać shotgunem/snajperką więc już lepiej to wygląda kiedy rozwalisz czołg z np. 870 MSC, a potem ludzie na czacie płaczą że cheater.:) Co do pomysłów na filmik ja ostatnio lubię roadkillować jetem/heli. Fajnie to wygląda jak np. "przelecę :D" samolotem gościa na spadochronie czy na lądzie. Zazwyczaj na takim Firestormie gdy pojazdów w bazie brak, jest sama helka transportowa to ją biorę i oglądam jak przeciwnicy się mielą w śmigle.

btw. "Kamikaze jeeps" są na wielu serwerach zabronione.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Lepsze jest jak jedziecie jeep'em kolega namierza helikopter SOFLAM'em a ty jako 3-ci pasażer siedzisz z javelin jesteście po prostu nie do zatrzymania. Troll z C4 na aucie jest od kiedy pierwsza osoba odblokowała C4 tzn. 1h po premierze.

a652c2d1203e49bc.png?1337889984611

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...