Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Combat arms ciągle banned

adamek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problem bo pisze jak sie loguje do gry ze mam banned a na stronie combat arms konto jest active

bo 3 miesionce nie gralem i odinstalowalem a jak zainstalowalem ponownie combata arms to nie moge bo pisze ze banned to ja nie wiem bo niemam zadnego banned a w grze pisze ze banned bo u kolegi moge sie zalogowac a u siebie nie moze macie jakies prpozycje ale tak po

1 nie mam banned konta tylko nie moge sie zalogowac do gry a na stronie i u kolegi moge grac i pisze ACTIVE konto mam aktywne

2 program taki jak pb downforce 0.3.3.1 nie dziala bo mam win 7

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz hardware bana, w tym momencie nie da się go usunąc chociaż był taki jeden program pbcośtam, ale on już chyba też nie działa.

52671550.jpg
Opublikowano

Dostałeś tzn. Hardware bana, jak pbdownforce nie pomaga to nic już na to nie poradzisz.

pbdownforce jest tylko na 32 bity

@UP faster

Opublikowano

ja tez tak mialem ze po update loguje sie na konto i banned, no to loguje sie na 2 i tez... wyczułem że coś jest nie tak więc wbiłem na strone CA i oba konta active... pomyslalem chwile i nie majac zadnych lepszych pomyslow zmienilem adres MAC karty sieciowej. ZADZIAŁAŁO! więc radzę spróbować. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak masz hardware bana i pddownforce nie działa to pożegnaj się z combatem na tym komputerze :P

Nexon włożył pieniądze w zabespieczenia przeciw hakerskie bo MY GRACZE tego chcieliśmy :P i macie założę się, że na pewno ktoś chciał aby to weszło i dostał bana i ma problem do nexona o to :D

Opublikowano

Trololo, musisz zmienić GUID Peceta !

Odpowiedź już otrzymałeś. Bez problemu zmienisz ID dysku przy pomocy programu VolumeID.exe, którego link podałem wyżej. Jest tylko problem w umiejętności skorzystania z programu.

Radzę najpierw ściągnąć coś w rodzaju HardwareIDExtractor - programu, który pokaże aktualny ID dysku. Następnym krokiem jest uruchomienie programu volumeid.exe w wierszu poleceń (START>URUCHOM>CMD). Proponuję zmianę tylko niewielkiego fragmentu aktualnego numeru ID, to wystarczy. Składnia powinna wyglądać tak: volumeid X: ab12-cd34 - gdzie X oznacza literę dysku, którego ID chcesz zmienić. Następnym krokiem jest ponowne uruchomienie Windows i po sprawie.

Jeżeli zbyt radykalnie zmienisz numer ID dysku systemowego, możesz mieć problem z odpaleniem Windowsa - nie miałem takiej przygody, lecz czytałem o tego typu skutkach ubocznych grzebania w ID

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...