Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - gdzie najlepiej/najtaniej kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. :)

Zastanawiam się gdzie kupić najlepiej Skyrim ?

W Carrefourze widziałem po 150zł...

Na allegro 120zł - okazyjnie, ale może znajdzie ktoś taniej ?

Proszę o bezpośrednie linki do aukcji. :)

Zależy mi z lekka na kasie, bo jestem świeżo po zakupie PC-ta, Battlefield'a 3 i też planuję BF3:B2K jako dodatek dokupić.

Możecie również podawać sklepy w których widzieliście w okazyjnych cenach tą grę oraz podawać jej cene - przynajmniej w waszym regionie. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

nie każdy mieszka w tym samym mieście co ty i w każdym mieście są inne ceny u mnie skyrim w media kosztuje 105 można poszukać w google również a na allegro masz wersje Steam 85.00 zł http://allegro.pl/the-elder-scrolls-v-skyrim-24-7-steam-i2373536901.html wyjdź z domu i porozglądaj się po sklepach

Opublikowano

gdzie najlepiej,najtaniej(za darmo) i najszybciej ?

546536d1336770094-neue-fbi-urheberrechtswarnungen-auf-dvd-und-blu-ray-dauern-20-sekunden-pirate_poker_face_by_dingernalt-d4v4yt4.png

@ a tak na serio to allegro od firmy/ usera z +50 pozytywów.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

nie każdy mieszka w tym samym mieście co ty i w każdym mieście są inne ceny u mnie skyrim w media kosztuje 105 można poszukać w google również a na allegro masz wersje Steam 85.00 zł http://allegro.pl/th...2373536901.html wyjdź z domu i porozglądaj się po sklepach

Nie każdy mieszka w tym samym mieście - patrz ostatnie zdanie.

Wyjdź z domu i porozglądaj się po sklepach - patrz 2 zdanie.

Hmm, a jeszcze takie pytanie.

Jeśli nie za bardzo podobał mi się Oblivion - chociaż wtedy kiedy on wychodził to miałem z 10 lat więc nie traktowałem tak gier jak teraz. Mineło trochę czasu od Obliviona i mam całkiem inne podejście do gier - myślicie, że teraz by mi się jednak spodobał Skyrim ?

Chodzi o to czy jeśli nie przywiązywałem zainteresowania do Obliviona ( kilka lat temu ) to teraz jednak ten Skyrim okaże się interesujący ?

E9mwj60.png
Opublikowano

Spodobałby się ... jeżeli masz dużo czasu i lubisz szalone przygody .. :D wogle lepiej wygląda Skyrim od Obliviona nie tylko graficznie bo na grafikę nie ma co patrzeć przynajmniej ja olewam grafikę ;D powiną cię wciągnoć :)

PS za cholerę wcześniej nie było "przynajmniej w waszym regionie." :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...