Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Miejsca do FB

Kosikq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skaczus według mnie żle mówisz bo żaden GM nie wejdzie o np. 4 w nocy a jeśli chodzi o ch to najlepiej CH2 bo jak GM wbije na np. CH4 i będzie tylko 8 osób to sprawdzi wszystkich a na CH2 będzie 500 osób yo sprawdzi z 2 osoby i tyle i najlepiej ustawić antiban (m2bob) że ma wyłączyć bota gdy GM jest.

4602422ade673.jpg
Opublikowano

tzn ze najlepiej ustawiać w nocy i na ch2. A w jakich miejscach najlepiej ustawiać?? pomosty, mosty, brzegi ?? gdzie ?

Opublikowano

właśnie w nocy latają, cały czas. - sprawqdzone, poczytaj sobie stare tematy z pytaniami.. sam dostawalem bany z nocy jak wstawalem , ban ..

w dziel bezpieczniej. ;)

Opublikowano

Najlepiej ustawiaj na brzegach blisko mostu. Tam gdzie nie za bardzo widać jakiegokolwiek użytkownika.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

właśnie szukałem jakiś starych tematów na ten temat ale jakoś nie mogę znaleźć

ok dzięki wszystkim za pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...