Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ ZAPOWIEDŹ ] ProMT2 S2

RiduŚ

ProMT2 S2  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz Na ProMT2 S2 ?

• Taak !!
      14
    • Nie :<
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

35284044400976634178.png

Siemka chciałbym was zaprosić na serwer, który zostanie stworzony dopiero wtedy kiedy będzie zainteresowanie...

Do tego jest mi potrzebna wasza Pomoc.

Serwer by był 4 Fun / PvP

~Max LvL 120

~New Bronie / Zbroje / Biżuteria ~ Nie

~ABS na Miecze, Sztylety, Dwuręka, Strzały, Wachlarze, Dzwony... 25 % <-- tylko

~Nowe Mapki - Zombie Land V1... żeby dobić ten 120 od 90 - 95 ...

~Kowal 100 %

~NPC tak jak na ProMT2 S1 ( teraz )

~Max bronie to Truciaki, a zbr. to Stalki... lub hwangi :x

~Co do skilli to po ich wzięciu można dostać od razu na P u Hwa-Hae

~Dobicie Max LvL zajął by Hmmm... do 80 na bank szybko... od 80 to zależy gdzie by się expiło... ale na pewno trudniej będzie niż do 80 :> ... od 90-95 na zombie 5 minut może więcej i mamy max

~Brak 6/7

~Na start : Eq podstawowe na 1 LvL, Red / Blue Potki D. x200, pelerynki x200, Pierscien Tele.

Handlarze byli by właściwie dostosowani...

~Handlarka - Potki

~Handlarz Zbr. - Zbr. 54 - 67 <-- stalka

~Handlarz Bronią są klasy 0-30, 30-50, 50,75...

Wiele, wiele więcej po Starcie

:)

Żeby serwer powstał musicie pisać czy zagracie czy nie oraz głosowac w Ankiecię... Potem dam Temat Adminowi i Admin zrobi jeżeli więcej głosów będzie na tak...

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

była prezentacja .

serwer dla typowych maniaków gry solo . nie zagram .

To będzie nowy serwer ;x ... ponieważ go już nie ma od dawna a kazdy chce stare promt2. Czyli nowe wbijanie i itp. -.-

Ja zagram kocham takie serwy

Mam nadzieje :D

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

3-ci wbije na 100%

:)...

Jezeli serwer wystartuje to podam linki... Download , handlarzy i wgl. więcej infomarcji, ale to już zrobie prezke nie zapowiedzi :)...

Serwer będzie odsłoną Starego ProMT2... czyli dobijasz łatwo 120 i robisz PvP jak sama nazwa Mowi ProMT2 S2 4 FUN / PvP

Dodatkiem jest to, że PvP NIE TRWA minute tylko pare, parenaścię... Tutaj się będzie liczył spryt oraz trucie :>

Sorka za bledy

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

jezeli wystartuje na 100% zagram

Wystartuje jak będzie zainteresowanie

Oczywiście, że zagram !

Reje za free czy płatne ?

I jeżeli wystartuje, to kiedy ?

To dobrze, ze zagrasz... Jeszcze nie wiem czy płatne czy nie, ale chyba nie... wystartuje jak bedzie zainteresowanie :)

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a video z zapowiadanego serwera na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napisane przez komendę /b bądź /n ''Nazwa serwera dla Mpc Forum''. SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!

Konieczne jest dodanie FAQ w zapowiedzi serwera.

Należy podać przybliżony termin startu serwera [poślizg max 7 dni].

1h

Opublikowano

Up@ ale nie rozumiesz, ze ADMIN kazał mi napisac zapowiedz i jezeli bedzie zainteresowanie to dopiero podam dane -.- ? i start... ja sam nie wiem on napisal tylko : napisz zapowiedz bedzie zainteresowanie to podam

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Up@ ale nie rozumiesz, ze ADMIN kazał mi napisac zapowiedz i jezeli bedzie zainteresowanie to dopiero podam dane -.- ? i start... ja sam nie wiem on napisal tylko : napisz zapowiedz bedzie zainteresowanie to podam

W takim razie Cls. Bo w tym dziale piszemy Zapowiedzi Serwerów, a nie Zapowiedź Zapowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...