Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań - soso light

Darkkaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od dosyć dłuższego czasu grałem na battlenet'cie i wbiłem sobie 88lv soso light.

Aktualnie to co udało mi się zdobyć:

MGer6.png

Sprzęt dosyć ubogi nie ma co ukrywać, ale przejdę do rzeczy. Otóż w zasadzie nie mam co nią robić, może i da radę wysolować baala, ale trwa to z 5-6min, a dojście do niego jest praktycznie niemożliwe. Mam merca z aktu 2, ale jego ekwipunek też jest dosyć ubogi, tylko 1,7k defa. Powinienem wbijać się na baalruny i dalej expić, czy może zmienić builda? A może są jakieś miejsca gdzie dropią jakieś wartościowe itemy, tyle, żebym dał tam radę. Nie mam nawet skillerów, więc jest troszq ciężko.

Btw. Postać nonladder.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Diablo II, oj stare dobre czasy. Pamiętaj, pakuj wszystko w żywność, przydałby Ci się merc z infi i wtedy możesz nieźle grać.

Nie exp dalej, bo to już nie ma sensu, na Twoim miejscu wbiłbym maksymalnie do 90 lvla.

Polecam na głowe założyć czako i zsocektować go, jak będziesz już bogatszy to przydałby Ci się gryfon.

Amulet oczywiście mara, pamiętaj, żeby mieć tego merca z infi i wtedy na prawdę, poczujesz, że to inna postać.

Na Twoim miejscu jako zbroje wybrałbym Coh lub Viper, co do tarczy to zrób sobie spirita.

Broń - tutaj musisz zmienić! Eschuta lub Hoto, to jest jedna z najważniejszych rzeczy.

Na rękawice przydałyby Ci się magefisty, co do pierścieni to 2x soj lub soj i raven.

Buty masz dobre, pas przydałby Ci się arach, przydałoby Ci się ponad 140 fcr, to by było coś.

Na Twoim miejscu, wbiłbym na jakąs stronkę o Diablo II i poszukał, teraz pełno ludzi odchodzi na Diablo 3 i oddaje itemy.

ew. możesz wejść na kanał z handlem i tam zaoferować kupno itemów etc

Opublikowano

Polecam na głowe założyć czako i zsocektować go, jak będziesz już bogatszy to przydałby Ci się gryfon.

Amulet oczywiście mara, pamiętaj, żeby mieć tego merca z infi i wtedy na prawdę, poczujesz, że to inna postać.

Na Twoim miejscu jako zbroje wybrałbym Coh lub Viper, co do tarczy to zrób sobie spirita.

Broń - tutaj musisz zmienić! Eschuta lub Hoto, to jest jedna z najważniejszych rzeczy.

Na rękawice przydałyby Ci się magefisty, co do pierścieni to 2x soj lub soj i raven.

Buty masz dobre, pas przydałby Ci się arach, przydałoby Ci się ponad 140 fcr, to by było coś.

Na Twoim miejscu, wbiłbym na jakąs stronkę o Diablo II i poszukał, teraz pełno ludzi odchodzi na Diablo 3 i oddaje itemy.

Mam Czako, magefisty. Problem pewnie będzie z hoto lub spiritem, bo mam mało itemów do zaoferowania.

4to7r2K.png

Opublikowano

Oczywiście że na Hellu ew. jeszcze wszystkie jaskinie w akcie 1 tam niezle runki leca ale kop w beczki otwieraj skrzynie itd. ;D

A co do eq to duszka daj na tarcze a jezeli postac noladder to moze przypomne sobie haslo do konta do dam ci pare itemek ;D

d0b842e1470e4711a1804eb52b64a424.0.gif

Opublikowano

Oczywiście że na Hellu ew. jeszcze wszystkie jaskinie w akcie 1 tam niezle runki leca ale kop w beczki otwieraj skrzynie itd. ;D

A co do eq to duszka daj na tarcze a jezeli postac noladder to moze przypomne sobie haslo do konta do dam ci pare itemek ;D

Wątpię, abyś mógł, ponieważ tą soske mam na U.S. East, a Ty pewnie Europe. ;) Dlatego też zrobiłem assa trap na Europe i tam też trochę expie aktualnie. No, ale ok dzięki za wszystkie rady.

4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...