Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc mojej klasie (Wejście za like)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was prośbę, otóż moja klasa wzięła udział w pewnym projekcie,

potrzebuję bardzo waszej pomocy...

Wasza pomoc nie wymaga praktycznie od was żadnego wysiłku...

A mojej klasie to bardzo pomoże.... Chodzi o samo kliknięcie w link, nie trzeba nic wypełniać ani się rejestrować.... Wystarczy tylko kliknąć..

Z góry dziękuję wszystkim którzy to uczynili, jako niewielką rekompensatę

daje like oraz 5 w profilu (Może będzie więcej niż jeden like jak mi kolega pomoże)... Jeżeli kliknąłeś w link, napisz posta... :)

Link pierwszy :

http://klasazklimatem.pl/d.php?id=167226069436531597957

Link drugi :

http://klasazklimatem.pl/p.php?id=167226069436531597957

Nagroda za wejście : 2-3 like czasami trzeba poczekać jeden dzień bo ogranicza nas limit :(

Opublikowano

Dokładnie to moja klasa wzięła udział w projekcie Klasa z Klimatem w której trzeba przedstawić jak najwięcej propozycji oszczędzania energii..

U mnie w klasie wygląda to tak że nauczycielka zarejestrowała naszą klasę, rozpoczęła prezentacje a następnie każdemu po kolei wysyłają na maila tą prezentacje i każdy

dodaje coś od siebie... Ja akurat nic nie robię tylko zajmuję się niby "rozsyłaniem po znajomych" :D

Jakieś tam nagrody pewnie są, ale typu jakieś akcesoria szkolne itp... :D Ja to robię ze względu na pkt. z zachowania :D Im więcej ludzi zaproszę tym więcej pkt więc proszę :)

I dziękuję wam Ci co kliknęli :)

Właśnie nie wiem czy działa to na zasadzie, że mogę odświeżać sobie bez końca... szkoda, że nie mam wglądu na status tych pkt... ;/

Opublikowano

Kliknąłem w oba , like ?

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Dokładnie to moja klasa wzięła udział w projekcie Klasa z Klimatem w której trzeba przedstawić jak najwięcej propozycji oszczędzania energii..

U mnie w klasie wygląda to tak że nauczycielka zarejestrowała naszą klasę, rozpoczęła prezentacje a następnie każdemu po kolei wysyłają na maila tą prezentacje i każdy

dodaje coś od siebie... Ja akurat nic nie robię tylko zajmuję się niby "rozsyłaniem po znajomych" :D

Jakieś tam nagrody pewnie są, ale typu jakieś akcesoria szkolne itp... :D Ja to robię ze względu na pkt. z zachowania :D Im więcej ludzi zaproszę tym więcej pkt więc proszę :)

I dziękuję wam Ci co kliknęli :)

Właśnie nie wiem czy działa to na zasadzie, że mogę odświeżać sobie bez końca... szkoda, że nie mam wglądu na status tych pkt... ;/

Zawsze możesz sciagnac jakis program ktory ci bedzie IP zmieniał :P Wątpie żeby taka stronka miała jakieś skomplikowane blokady

Opublikowano

2x klik.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Poklikałem z mojego kompa, fona, lapka i u kumpla na kompie i lapku :D

dowiem sie, czy działa to raz, czy wiele?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@SsKo - Przykro mi ale niestety nie.. :( Jak wcześniej pisałem nie mam dostępu do konta klasy - tylko wychowawczyni ma :(

Też mnie to denerwuje bo nie mogę monitorować odwiedzin...

Przepraszam ale już dzisiaj nie mogę dawać LIKE - limit wykorzystany lecz jutro kontynuuje nagradzanie... :)

Opublikowano

Kliknąłem w pierwszy link.Licze na like :P

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...