Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PegasusMT2 [Dedyk]

TommyCrusher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pegasusnapis.jpg

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

4x2 Ghz

ram.png

8 Gb

net.png

100/100

linki.png

web.png

Strona: http://www.firemt2.pl/pegasus

reg.png

klient.png

Pobieralnia: http://www.firemt2.p...hp/p/v/download

rank.png

Topka: http://www.firemt2.p...hp/highscores

is.png

Item Shop: http://www.firemt2.p...hp/shop

pl.png

TAK

skan.png

SCAN TUTAJ!

info.png

start.png

0325_124444.jpg

npc.png

0514_204011.jpg

0514_204205.jpg

0514_204219.jpg

0514_204243.jpg

0325_124444.jpg

Dwa wymagane screenshoot z działającego serwera!

0325_121423.jpg

0325_121243.jpg

ulepszacze.png

tak

SYSTEM ULEPSZEN BRONIE:

mieczepega.png

mieczepeg.png

exp.png

150%

drop.png

150%

yang.png

150%

video.png

Otwarta.png

kontakt.png

http://www.firemt2.p...sendmessage.php

team.png

[GA]Tom

[GM]Czeslaw93

[GM]I3oska

autor.png

Tworząc ten serwer chciałem stworzyć coś na bazie mojego wcześniejszego FireMt2 jednakże postanowiłem zmienić to całkowicie.

Bazą był Pang jednak był on niedokończony postanowiłem pójść tym kierunkiem.

Skupiłem się na tym, a żeby stworzyć serwer w którym będzie wszystko dokończone dlatego wystartowała BETA brakowało mnóstwo jednakże ostatnio poczyniliśmy milowy krok aby doprowadzić do startu serwera.

Dlatego Pegasus jest inny.

Maksymalny poziom to 250 jednakże nie myślę żeby ktokolwiek i kiedykolwiek go osiągnął.

Są dostępne bony 6/7, ale wartości są tak dobrane aby nigdy solo nie kończyło się jednym ciosem i tylko i wyłącznie z IS.

Są dostępne metale, bodzie, ale drogie, aby można było się jeszcze powyżywać na kowalu.

Wymagane są ulepszacze, ale w M2 wszystkich królestw, niedaleko teleportera, znajduje się npc który je sprzedaje.

W jakim celu były te słynne wyprawy do dt..?

Pelerynki.. dla wielu najważniejsza sprawa.. A zauważyliście że od kiedy pojawiły się na prywatnych serwerach sens

grania ninja się dużo zmniejszył? Przez niektóre zmiany cierpi dawny klimat tej gry.

Na Pegasus rozwiązano ten problem w inny sposób. Jak zwykle, poszliśmy na kompromis. U npc są pelerynki,

lecz drogie. Za to jest dostępny unikatowy quest który działa podobnie jak pelerynka, polecam zobaczyć w grze i potem komentować.

Kontakt z administracją. To jest najważniejsze dlatego uważam że musi być ona wybrana spośród graczy, ponieważ to gracz zna wszelkie niedociągnięcia oraz zawiłości gry, w tym celu powstał nabór na Game masterów na Pegasusie.

Militar.. niech Wam będzie, na Becie dostaniecie go wraz z zalogowaniem. Potem, raczej już tak nie będzie.

6th skill. Sprawa mocno drażliwa. Na Pegasus go znajdziecie, ale czas jego ładowania wynosi 60s, a dmg mogą ulec zmienie.

Taak. Ale co właściwie jest u Was nowego?

Tutaj podam wam spis prawie wszystkiego ale aby sprawdzić wszystko musicie po prostu zalogować na Pegasus i sami sobie sprawdzić:

12 nowych map, w tym 5 wielkości Doliny Orków, i 3 wielkości Lasu Duchów. Dodana została także mapa handlowa.

10 nowych npc, i ponad 100 mobów, takich jak nagi, gnole, zombie, czerwone zombie, mumie, starożytne, stwory z bagien czy duchy.

13 nowych wierzchowców, pieczęcie zdobywa się zabijając któregoś z wierzchowców na polowaniu na specjalnej mapie.

Bronie 80-175

Bransolety, Kolczyki, Naszyjniki na razie 80-140

Tarcze 81, 101, 121

Hełmy 60, 80, 100, 120

Buty 75-175

Hwangi 75, 100, 125, 150

Cukier dla Konia, Szkło Intuicji, Buty Wiatru, Metal, Szkatułki nowych bossów, po 8 nowych fryzur dla każdej klasy"

Nie wiem co więcej dodać a co ujać, poprawiliśmy spawny i ataki mobów. Małe poprawki w systemie ulepszeń. Bugi w bazie i w grze. Pracujemy nad usunięciem koreańskich literek w questach. Poszukujemy testerów i ekipy ponieważ jak na razie jest nas dwóch ale chciałbym nie nadwyrężać GMa z FireMt2. Docelowo te serwery będą powiązane kontami czyli tworząc konto tworzysz je na oba serwery jednakże postacie są tworzone dla jednego z nich którego wybierzesz podczas ekranu logowania. Powstała nowa strona Pegasusa jednakże na razie skupiliśmy się nad dokończeniem plików serwerowych. To by było na razie na tyle.

Planowany start był na 25 maja o godzinie 20.00

Może ty pomożesz w realizacji tego projektu? Jeśli tak zgłoś się na forum w temacie: http://www.firemt2.p...sMt2-ruszy%B3a.

stopka.png

Opublikowano

up@ Nauka czytania się kłania, to że nie ma SS/VM o nowościach, nie znaczy że nie są zaprezentowane.

Serwer zapowida się świetnie. Hard, ale może wkońcu jakiś inny. Zawitam u Was.

1294477714-U1.png

Opublikowano

jak ściągnąłem tak usuwam, brak perspektywy serwera.

prezentacja ? Piękna (prawie) ale to chyba prezentacja nie tego serwera, piątka.

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

po 1. - ssy z fire mt2.

po 2. - 0 zainteresowania administracji

po 3. - Jeżeli kreci kogoś na 70 + biegać w smoczej +7 to miłej gry ;]

Max miesiąc.

Opublikowano

Ten serwer jest na dłużej, fire jakas stal stal tal..

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

bo to drugi server od firemt2... nikt nie mysli? wszystko musi być napisane? nie wierze.. co za era młotów!!

To jest reaktywacja fire ... Młocie .

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Cosa nie nie... to drugi serwer.

Fire stoi nadal dzis byl res postaci i sa 2 i fire i pegasus. mlocie!

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Serwer typu hard ktoś kto lubi się pomęczyć to na pewno serwer dla niego jeżeli ktoś lubi na gotowca to nie jest serwer dla niego ; ]

Mało ludzi , lecz powinno to się zmienić w przeciągu kilku dni ; ]

Opublikowano

Jest ventrilo adres: fireots.pl port 7272

Co do podszywania się pod developerów, jebnij się w łeb palancie strona napisana w całości przeze mnie a szablon mogę sobie dac jaki chcę taka wolność internetu. Zapisz się na lekcje bo w szkole cię niczego nie nauczyli...

Serdecznie zapraszam wszystkich którzy mają głowy na karku, serwer stoi i będzie stał długo...

Opublikowano

Launcher jest jak najbardziej w porządku i działa, proszę o zastosowanie się do instrukcji:

1. Kopiujemy plik launcher.exe do katalogu z gra metin
  2. Klikamy prawym i wykonujemy komendę rozpakuj tutaj.
  3. Potwierdzamy zastąpienie plików i czekamy do końca
  4. Po czym uruchamiamy grę i powinno wszystko działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...