Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pvp

polan852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie Palek...(Oczywiście każda klasa jest dobra,ja z kolei wolę hunta/locka gdyż z odpowiednim gearem jestem w stanie zabijać każdego). Wracając,dlaczego palek? Otóż w retri specu ta postać nie dość,że zabija,to jeszcze jest strasznie ciężko ją zabić. Ma kosmiczny dmg,leczy się za pomocą instant flash lighta a oprócz tego ciężko zabić biorąc pod uwagę sacred shielda,bubble,lay of hands i jeszcze kilka tego typu skilli. Z kolei holy spec to jak dla mnie najlepszy heal,jeśli chodzi o areny. Postać praktycznie niezniszczalna (oczywiście jak już ogarniesz nią grę). Prot również jest ciekawą i mocną propozycją.. :) 3 spece i wszystkie nadają się do PvP-więc wybór jest chyba prosty: ) Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak już wcześniej wspomniałem,każda klasa jest dobra: ) Trzeba po prostu trochę nią pograć i nabrać "wprawy". Palek na początek jest najlepszy,gdyż jego rotacje nie są aż tak skomplikowane a i ciężej ubić niż każdą inną postać: ) Oczywiście,jak kto lubi. Na arenach nie użyjesz lay of hands,z kolei na pvp jeśli chodzi o duele przed miastem również to "noobskie" zagranie.: )

Opublikowano

Jak dla mnie Palek...(Oczywiście każda klasa jest dobra,ja z kolei wolę hunta/locka gdyż z odpowiednim gearem jestem w stanie zabijać każdego). Wracając,dlaczego palek? Otóż w retri specu ta postać nie dość,że zabija,to jeszcze jest strasznie ciężko ją zabić. Ma kosmiczny dmg,leczy się za pomocą instant flash lighta a oprócz tego ciężko zabić biorąc pod uwagę sacred shielda,bubble,lay of hands i jeszcze kilka tego typu skilli. Z kolei holy spec to jak dla mnie najlepszy heal,jeśli chodzi o areny. Postać praktycznie niezniszczalna (oczywiście jak już ogarniesz nią grę). Prot również jest ciekawą i mocną propozycją.. :) 3 spece i wszystkie nadają się do PvP-więc wybór jest chyba prosty: ) Pozdrawiam.

Ubicie retrasa, który ma cd na banke lub z shatering/mass dispellem to lajtowa sprawa.

Nie ma czegoś takiego jak najlepsza. Jeśli chodzi o profki:

-tailo

-engi

-jc

Według mnie te najlepsze.

a Najlepszym healem na wotlku jest shaman a nie palek.

Opublikowano

"a Najlepszym healem na wotlku jest shaman a nie palek."

A najbardziej zbugowanym na + healerem na privach 3.3.5a jest palek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...