Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Nexon nas kocha <3

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Niektórzy mają nieraz wątpliwości wię c to temat dyskusyjny.

A więc aktualna lista "większych" błędów.

1. Crashe bez powodu.

2. Czasami nie można się zalogować. Przycisk login staje się szary, ale po 20 minutach i tak do gry nie wejdzemy. Poznać to mozemy po migającej kresce w pasku Password albo ID

3.Clan -> Nie można, odejść, dojść, akceptować itd.

4.Nie można wejść czasami na serwer. Pisze "login to serwer" i na tym się kończy.

5. Nieraz jak zaliczymy joba nie możemy wyciagnąć nagrody. Dopiero udaje nam się to po relogu.

6. To nie bug, ale dzięki naszemu nexonowi nie można dostać perma z czarnych skrzynek, a poza tym lista rzeczy które możemy dostać jest baaaaaaardzo okrojona ;/

Co mam jeszcze dodać do tej listy?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

1.Były są i będą

2, nie spotkałem sie z tym problemem

3 Porażka z tym..

4.Jak jest przepełniony

5.Prawda

Powinni dać jakieś free nx w ramach rekompensaty :D

Za dużo gier mają na głowie jest kasa a sie opierdzielają ..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Niektórzy mają nieraz wątpliwości wię c to temat dyskusyjny.

A więc aktualna lista "większych" błędów.

1. Crashe bez powodu.

2. Czasami nie można się zalogować. Przycisk login staje się szary, ale po 20 minutach i tak do gry nie wejdzemy. Poznać to mozemy po migającej kresce w pasku Password albo ID

3.Clan -> Nie można, odejść, dojść, akceptować itd.

4.Nie można wejść czasami na serwer. Pisze "login to serwer" i na tym się kończy.

5. Nieraz jak zaliczymy joba nie możemy wyciagnąć nagrody. Dopiero udaje nam się to po relogu.

6. To nie bug, ale dzięki naszemu nexonowi nie można dostać perma z czarnych skrzynek, a poza tym lista rzeczy które możemy dostać jest baaaaaaardzo okrojona ;/

Co mam jeszcze dodać do tej listy?

Tak było zawsze, pewnie z błędem klanowym poczekamy pół roku. Błędy są, błędy były, błędy będą, niestety, taka gra.

Można zrobić spis bugów ; >.

Opublikowano

dodaj ogólne zjebanie gry, przez IS, oraz dziecinnych graczy.

William Ernest Henley - Invictus

"[...]Dziękuję bogom, obcym mi z imienia,

Za duszę moją hardą,

Wyciosaną z niepodatnego toporom kamienia. [...]"

Opublikowano

1.Były są i będą

2, nie spotkałem sie z tym problemem

3 Porażka z tym..

4.Jak jest przepełniony

5.Prawda

Powinni dać jakieś free nx w ramach rekompensaty :D

Za dużo gier mają na głowie jest kasa a sie opierdzielają ..

oni by sie Posrali ze śmiechu jak by to przeczytali o nxach oni prędzej będą wypuszczać hacki za kase by na nich zarobić nisz dać 1k nx dla gracza :D oni zrobią wszystko by zarabiać a warrocka przejeli dla kasy Nexon Na Nas Sra i Tyle Sry chodz grałem wczoraj z GM-Hammerem
sk11lzpl_6_3.png
Opublikowano

Mówicie, że Nexon taki jest i siaki, ale to ma też swoje plusy w ostatnim czasie. Wyobraźcie sobie ile było przedtem hackerów, a ile teraz jest. Nexon coś z nimi robi nie to co inne gry. To co napisane jest w 1 poście to niestety prawa ale co tam.

Opublikowano

@PiecuPL

Zauważ że hackerów jest mnóstwo, ja cały czas uważam że ta gra powinna kosztować symboliczne 5 zł przy rejestracji i od razu by było mniej hackerów :)\

A wracając do tematu, prawdopodobnie bug z zakładką klan zostanie naprawiony w kolejnym update (info nie potwierdzone), problem przy logowaniu nie jest spowodowany klientem combata lecz naszym łączem internetowym, ten lag po zalogowaniu trwa max 1 minute więc to raczej jakiś problem nie jest. A wszystkie te błędy z jobami albo z tym że tam nie dostajemy od razu czegoś do inboxa są spowodowane przeciążeniami serwerów.

Zamiast narzekać o pierdoły typu że nie można niczego dostać na perma z black skrzynek, doceńcie np. zdegradowanie cholernych speców co myślę było najlepszym pomysłem nexona w tym roku.

Opublikowano

Nie wiem, po co ten temat. Ktoś załączy grę i się przekona, a nie od razu zniechęcasz do gry.

Niektórym może to nie przeszkadzać, tak jak mi.

Clan mam i nie mam zamiaru odejść, crashy nie miewam, normalnie się loguje.

Ogar.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

1. Gra mi nie crashuje. Kup może lepszy komputer.

2. Loguje się za pierwszym razem. Chyba ze chodzi wam o błąd "Unable to connect to server" jest to błąd związany gdy jakiś nadpobudliwy gracz po wpisaniu swojego nicku napierdala w enter. ;))

3. Zakładka Clan. Wszystko ładnie śmiga. Niektórzy mają problem typu "internet explorer itp." łatwo się domyślić zaktualizować internet explorera i po kłopocie.

4. Śmiguś glancuś wbijam na wszystkie serwery, no chyba, że ktoś ma live boxa to.. tu się nie wypowiadam.

5. Nagrody z Joba od razu da rady wyciągnąć z inboxu więc nie wiem w czym problem ;)).

6. Ja tak uważam, że każda broń za nx jest słabsza od broni za gp. Wole chodzić z G36e i UMP. Więc mi to pasi że tak zrobili.

Dodam punkt:

7. Plus dla nexona a propo specjalistów że odebrali im +speed.

8. Nie rozumiem płaczków którzy nie czytają "Notice" na stronie Combat arms min. że nie dostali rzeczy za lvl up. min. majorowie II.

9. Kup lepszy komputer. ;))

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

3. Zakładka Clan. Wszystko ładnie śmiga. Niektórzy mają problem typu "internet explorer itp." łatwo się domyślić zaktualizować internet explorera i po kłopocie.

Co ty pier******, wszystkim nie działa ta zakładka, a tobie tak?!

Co ma aktualizacja IE do błędu skryptu który znajduje się na ich stronie dokładnie na

http://caclan.nexoneu.com/js/NxControlClientProxy.js

Bywalec
Opublikowano

A jaką mi dziś nexon niespodziankę zszykował to ho ho :D

Narazie nie zdradzę póki sie nie wyjaśni :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

A jaką mi dziś nexon niespodziankę zszykował to ho ho :D

Narazie nie zdradzę póki sie nie wyjaśni :D

Jezeli nic konkretnego nei wnosisz to po co piszesz zwykly spam....

A co do zakladki clan musze jeszcze zobaczyc ale tez medale nie chodza od dlugiego czasu ;/

-Ushio.png
Opublikowano

Co płaczecie z tymi hackerami na forum o hackach ^^

Sami robicie hacki nim więcej hacków tym więcej hackerów.

Jedynie VIP to nie.

logo1.png
Opublikowano

Ajjjjj skoro wam sie nie podoba to po co gracie?

Każda rzecz ma swoje zalety i wady.

Bywalec
Opublikowano

No ale bez przesady żeby się zalogowac w sobotę musiałem 4 razy zrobić reloga :O

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Pba, jedynie ty masz widocznie takie problemy. Ja za każdym razem wbijam za pierwszym razem. Więc problem chyba tkwi w twoim komputerze lub połączeniu interetowym.

Opublikowano

Nie chyba tylko napewno cos z netem masz ze z sererami albo na szaro a dlaczego na szaro masz logowanie bo net sie stracil wiem bo czasem jak padnie mi net to tez mam na szaro wie jezeli masz wifi to znasz odpowiedz ;P

-Ushio.png
Bywalec
Opublikowano

Nie tylko ja mam takie problemy.

Nawet ja siedze sobie na TS to słyszę że inni też mają

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Ostatnio często mi się zdarzało że musiałęm robić 2/3 relogi aby się zalogować :D

Dzieje sie tak juz od dłuższego czasu. Pamiętam jak rok temu grałem to też zdarzały mi się takie problemy ^^

mychemv.png

Opublikowano

Dodaj jeszcze ten zasrany bug ze schodami na oilu bo ja z tym nie wyrabiam, wbijam sobie elegancko chcąc się schować za stół. BOM! 100hp zamienia się w 0 kur...!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 rok później...
Opublikowano

jak czytam wasze wypociny to płakać mi się chce gracie w tą grę dużo czasu a pier. o jakiś bugach to że są to nic dziwnego ta gra to play4free jak chcesz wygody to kup bf4 za 200zł czy za ile on tam stoi grasz ca bo komputer pewnie ze złomu więc przestań narzekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...