Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nałozenie pasty termoprzeodzącej

dolar444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytane w jaki spsoób nałożyć pastę?

Czy na środku procka zrobic ziarenko i rozetrzeć po całym procku i nałożyć radiator ? czy tez może być tak ze rozetrzeć mała warstwę na procku małe ziarenko na radiator i do cisnąć ?

Opublikowano

Robisz malutki X na środku, jeden pasek ma mieć ok. pół przekątnej ale mają być to cieniutkie paski. Potem dociskasz, zakładasz zacisk i tyle :)

Opublikowano

Jaki to cep? ;p Jak x6 to ziarenko/dwa paski będzie najlepsze ;p Jak x4 to X, równomierne rozprowadzenie pasty na całym cepie.

Opublikowano

Aha czyli X na procku na środku wystarczy. A jak cos mogę rozprowadzić. no dobra dzięki dla was. teraz juz wiem :D

A jeszcze ejdno. jezeli nałoz ei rozsmaruje pastę na procku to na radiator nic nie nakłądać wogle pasty ? tylko odrazu skręcic wszystko ?

Opublikowano

tak tak samo w przypadku grafy tylko że tam masz odkryty rdzeń czyli tylko troszke na środku i przykładasz radiator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...