Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Co wybrać dla początkującego gracza?

rafael565

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zachciało mi się zagrać w NFS World. Mam 2 czyste konta na nfs world.

Na jednym koncie mam taki prezent...: http://w565.wrzuta.p...ksz/awZX3lbU4Lh

..A a drugim koncie mam taki prezent: http://w565.wrzuta.p...ksz/4Sbsrsvnmdt

I teraz nie wiem na którym koncie grać, co by było dla początkującego gracza lepsze? Widać na screenach, że jeden gift ma 3 dni a drugi 7, tak więc ten samochód mi przepadnie po 3 dniach?

Proszę o pomoc doświadczonych graczy. Będą plusy.

Jakby linki nie działały to wstawiam załącznik:

post-20984-0-03850700-1338066985_thumb.jpg

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Zdecydowanie lepiej wziąc konto z 7-dniowym mnożnikiem gotówki, Cayman do niczego ci się nie przyda, bo jest dość słaby i dużo nim nie zwojujesz, mnożnik gotówki bardziej ci się przyda, szybciej zarobisz kasę na lepsze auta, polecam grać same ALL IN'y, grając tam zarobisz dużo kasy.

Opublikowano

Mnożnik gotówki zdecydowanie. Porsche słabe auto. Grając intensywnie, zbierając diamenty itd. z mnożnikiem uzbierasz tego troszeczkę :) Auto Ci zniknie po 3 dniach, a za kase z mnożnika możesz sobie kupić jakieś dużo lepsze na stałe :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Dziękuję Wam. Wybiorę mnożnik gotówki. Macie Po Lajku :D

@EDIT: A jeszcze mam takie pytanie, jaki samochód będzie dobry na sam początek gry ?

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Zdecydowanie mazda speed3. Wg mnie naj auto na początek. Osiągi niezłe a i sterowanie zadowalające ;D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mnożnik gotówki zdecydowanie.

Porsche słabe auto.Zbieraj Diamenty to Dużo kasy bedzie.a Na poczontek auto to >

mazdaspeed3 lub nissan silvia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...