Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ;/

migen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam problem kiedy wlaczam wr daje 1 raz ok i jest git wlacza sie 2 okienko i jak chcem dac ok to nic moge klikac caly czas i nic .... nawet okno sie zamknac neichce tylko stoi dopuki niewylacze z x .... probowalem uruchomic ponownie... i naDAL to samo plx pomuzcie bo bronie leca a wr nie moge wlaczyc

Opublikowano

Polecam ponowne zainstalowanie wr ( najlepiej ściągnij z BIG DOWNLOAD) prawie zawsze pomaga

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

taa tylko nawet teraz neimoge usunac warrocka bo pisze ze autoup niemoze zzostac usuniety ..... i co teraz?

Opublikowano

Musisz go usunąć jakimś programem. Też tak miałem i kolega tak mi zrobił tylko nie wiem czego użył. Spytam się go jak będę się z nim widział i dam edita ;)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Start/Panel sterowania/dodaj lub usuń programy/szukasz warrock/usuń-napraw

a jak nie zadziała format dysku ^^

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

usunalem i teraz sciaglem .... 99% i plik cos tam niemoze byc zainstalowany ponieqwaz jest uzywany przez inny proces :(( czyzby to juz koniec mojej przygody w Warrocka?;/

Opublikowano
hxxp://download.chip.eu/pl/download_getfile_pl_2492889.html?s=http://dl03.chip.eu&f=/13575/wr_installer_07312007.exe&t=4abdf94f&sign=96b144588348b6362d3730799ff0c62f&dl_type=dl_hs xx-tt
Z tąd pobierz :)

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...