Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kasa BP ?

Xerox94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to jest ta kasa BP ? Co z tym sie robi bo nie widze nic co za to mozna kupic ? jest money . gcoin , coupon no i to BP . Wiec co to jest ?

Z gory ziekuje za odpowiedzi ;)

Jeszcze tak osobno :

Bardziej oplaca sie kupic bron na zawsze co sie psuje czy to zuzycia ? Bo nie wiem ile kosztuja koszty naprawy , wiec jak wy to robicie ?

Nowicjusz
Opublikowano

battle points dostajesz za daily challenge i lucky shoty

obecnie mozna je wykorzystac tyko do znizki w capsule shopie z 3k na 1k i 50 bp

tylko perm i naprawiać

jak procent zużycia zejdzie poniżej 80% broń zacznie tracić na celności

bronie czasowe są tylko na beginniera na pubie jak wyskoczysz z m16 to cudów nie oczekuj

6k kosztuje całkowite naprawienie broni

jak chcesz kupować bronie to zajrzyj do poradnika na forum ijji zanim coś kupisz by nie było że kupiłeś jakiś szajs

Opublikowano

Powie mi ktoś jak działa to capsule shop. Kupiłem kapsułę klikając na buy 1. Oczywiście granat na 1 dzień dostałem. Ale klikając na buy 5 to mogę kupić coś za 15k euro. I tu jest problem. Posiadam 28k euro, a to kosztyje 15k i jak klikam żeby kupiło to pisze, że nie mam wystarczającej ilości kasy?!?!

Powie ktoś jak można tam wygrać Firefoxa ?? :D

Może nawet laik będzie

(Sorki za off top)

Opublikowano

Powie mi ktoś jak działa to capsule shop. Kupiłem kapsułę klikając na buy 1. Oczywiście granat na 1 dzień dostałem. Ale klikając na buy 5 to mogę kupić coś za 15k euro. I tu jest problem. Posiadam 28k euro, a to kosztyje 15k i jak klikam żeby kupiło to pisze, że nie mam wystarczającej ilości kasy?!?!

Powie ktoś jak można tam wygrać Firefoxa ?? :D

Może nawet laik będzie

(Sorki za off top)

to jest takie jakby zabiezpieczenie dla poczatkujacych żeby nie wydali całej kasy na kapsułkach a potem nie mogli np. naprawić broni

klikajac na buy 5 kupisz 5 kapsułek tylko jeśli masz kase w twoim przypadku musiałbyś mieć około 35-40k

dad46021fe1a406da440fb00bac82d19.0.gif
Nowicjusz
Opublikowano

Kapsułki możesz kupować od ssg3+ i tylko wtedy jeżeli masz powyżej 20k

Jak masz 22k nie kupisz kapsułki za 3k bo wtedy zejdzie poniżej 20k

Co do firefoxa to zamiast się męczyć w capsule shopie kup famasa mk3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...