Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pora na Przygodę [EpicPWN.pl] [RP/SV] [HEROES] [HEROSTRONGHOLD] [ZAPOWIEDŹ]

chemioterapia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aerm.png

Pora na przygodę to serwer survival z nutką rp, każdy z graczy może założyć własną wioskę przy pomocy

pluginu Factions. Możecie staczać ze sobą walki przy użyciu zaawansowanego pluginu Heroes

który umożliwia tworzenie własnych klas postaci. Na samym początku gry możesz wybrać czy chcesz zostać

władcą elementów, fechmistrzem a nawet inżynierem zastawiającym pułapki.

Nie zabraknie tutaj też Eventów których będzie sporo, od zwykłego spleefa przez walki na arenie a nawet morskich walk.

Możliwości jest wiele, lecz nie zdradzę ich wszystkich, ponieważ zniszczyłbym wam niespodziankę.

U nas na serwerze najważniejszy jest gracz, nie karamy graczy za coś czego nie zrobili. Regulamin jest surowy ale

tylko i wyłącznie dlatego, że dbamy o to aby na naszym serwerze nie było żadnych oszustów ani nikt na naszym serwerze nie został

urażony przez innego gracza. W wykrywaniu oszustw pomaga nam plugin NoCheatPlus i Orebfuscator, komunikację z graczami pomaga nam

plugin ReportRTS, teraz aby powiedzieć o czymś administratorowi wystarczy wpisać komendę /modreq a w najbliższym czasie

zostanie ona rozpatrzona.

Dane serwera:

PVP: ON

SLOTY: 80

POTWORY: ON

WL: OFF

PREMIUM: OFF

Pluginy: Heroes, HeroStronghold, NoCheatPlus, Orebfuscator, ReportRTS,

Start serwera przewidujemy na 1 czerwca jednak termin może się przedłużyć, ponieważ niektóre pluginy nie chcą z nami do końca współpracować. Jeśli data się przesunie poinformujemy o tym.

--ZMIANA--

Potrzebuje więcej czasu na balansowanie klas więc jeszcze nie wiem kiedy wyjdzie serwer.

--ZMIANA--

Serwer będzie włączony 4 czerwca(poniedziałek) o godzinie 18:00-22:00.

Administracja:

Chemioterapia

Anonymus

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
Opublikowano

Mam nadzieję, że serwer ruszy z wielkim dorobkiem graczy :D Grałem wcześniej na poprzedniej edycji. Polecam i czekam na otwarcie.

Opublikowano

Jakie IP ? Chętnie zagram!

Dodadzą po odpaleniu serwera, nie wejdę bo nie lubie Factions. Żałujcie <3

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

22:00 Poproszę o IP serwa !!!!!!! ( 22:00 przynajmniej u mnie na zegarku )

Spać mi się chce , Dobranoc wszystkim i jak jutro na kompie będę , To ma być IP Serwa !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...