Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Którego wybrać ?

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: Cena nie gra roli, w rp jak i ip.

Zależy mi na: Szybko rozwala, szybkie ataki, mocny.

Preferuję: Fizz, Ezreal, Varus, Riven eot..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Polecam eza.

Mobilny, flash co parę sekund, aoe ulti, łatwa farma, ma skillshoty. Dobry dmg, wystarczająco surva, imo jeden z lepszych ad carry.

Opublikowano

Ezreal dobry AD Carry, trzyma się na lane dość długo, ulti którym można dobić i nabić kilka dobrych killi, a także uszkodzić wroga przez samym TF'em. Przydatny w late game, łatwy do ucieczki. Kiedy posiadasz Heala i Flesh'a, jesteś niemalże nie do uwalenia.

Fizz - doskonały AP'ek, kumpel grał dzisiaj Off-tankiem, też się sprawdził. Ulti z porządnym DMG, trudny do ubicia i jest to tak jakby anty: Lux, Morgana... gdyż może łatwo uniknąć snera.

Riven - dobra na solo top'a, ciężka do ubicia, oraz jak wyżej sieka w late game.

Varus - po złożeniu odpowiednich itemów sieka jak pojebany. Typowy AD Carry, jednak jeśli chcesz ów "klasę" polecam bardziej Ezreala.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Co do varusa, to dobrze mi się nim gra. Jak kupię infinitke i np. krwiopijcie czy tam widmowego tancerza to skill na Q bierze 3/4 hp takiemu volibearowi.

Rivenka też dobra, ma mocne skille i combosy, a skill na W to po prostu bomba. Stun, combo i dead. :)

Zastanawiam się nad fizzem, czekam na dalsze wypowiedzi.

Opublikowano

polecam Varusa, niedawno wyszedł, dużo osób nią gra, jeśli trochę się nafidujesz jest b. dobra :)

Trochę słaby DMG, ale za to wytrzymała.

Opublikowano

polecam Varusa, niedawno wyszedł, dużo osób nią gra, jeśli trochę się nafidujesz jest b. dobra :)

1. Varus to on
  2. Od kiedy Varus ma słabe dmg? Jak pociągnie z Q na 5 lv to bierze 3/4 hp.

Opublikowano

3/4 hp z Q? Haha dobry jesteś... 1/4 to może, ale nie 3/4 o.O Varus to papier.. Lepiej Fizza.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

3/4 hp z Q? Haha dobry jesteś... 1/4 to może, ale nie 3/4 o.O Varus to papier.. Lepiej Fizza.

Bije 3/4 hp.. w creepa :)

@Top: bierz Ezraela : flash z E,pasywka ( 10% AS na kilka sekund za trafienie skillem,stackuje sie do 5 razy),global ulti,szybko Ci sie nie znudzi ;]

9j7miy.png
Opublikowano

Jeżeli zależy ci na szybkim siekaniu, mordowaniu, rozwalaniu itp. to bierz Varusa bo po złożeniu dobrych itemków + pasyw strzela jak Thompson i ma po****ny DMG. Niestety jest papierowy i nie ma escape plan no chyba, że skażona ziemia która slowuje wroga.

Opublikowano

Ez, można grać na mida, lub jako carry, fajny skill z flashem :)

Opublikowano

Polecam Dariusa, spełnia Twoje wymagania, ponieważ napisałeś, że szybko rozwala i szybkie ataki + Darius z odpowiednim buildem jest wytrzymały.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

Hm, dzisiaj mam zamiar cuś nowego kupić.

Teraz odpada Varus oraz Riven. Nie wiem czy kupić Ezreala, Fizza, Dariusa czy Caitlyn, bo jest w rotacji , zagrałem pierwszy raz i jej ulti jest bomba. <3

Opublikowano

A ja polecę Kog Mawa ,a co będę się! :P

Jest szybki?jest! Szybko rozwala?oczywiście! i do tego ma ulti ładujące się co 1.5sek.Co do tego czy jest mocny no to nie wiem o co ci chodzi za bardzo, bo pod względem wytrzymałości to szału nie robi ale jeśli wymaksujesz W to naprawdę robi wrażenie do tego w połączeniu z E żadna istota ci nie ucieknie :D

OK ,a teraz mnie hejtować za postać!

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Cait - jeden z gorszych ad carry, jej skile sa bezuzyteczne w tfach do tego slaby escape

Fizz - Kontruje prawie kazdego ap carry, od 2 lvl ma bardzo duzy dmg, dobry escape, latwo nim zgankowac (duzy zasieg ulti ktore slowuje),

@up

nikt mu nie uciekne ale i on od nikogo nie ucieknie ;D

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Polecam ci Ezreala ponieważ kox ulti, super late i jak będziesz nafeedowany niszczysz.

Opublikowano

Coś ci się chyba pomyliło, jest dokładnie na odwrót. Ma dobry DMG przy dobrym buildzie a za to szybko ginie ale nadrabia to DMG, zanim padnie ubijesz już przeciwnika. ;]

Co do varusa, to dobrze mi się nim gra. Jak kupię infinitke i np. krwiopijcie czy tam widmowego tancerza to skill na Q bierze 3/4 hp takiemu volibearowi.

Jakie 3/4? To chyba, że na 12 lv użyłeś Q na 1 lv... Na pewno nie 3/4 przy maksymalnym naciągnięciu bierze z 2/5 to jest dobre tylko na początek, ew. w mid game, w late o wiele więcej zadajemy ze zwykłych hitów niż z Q.

A co do tematu to polecam ci Anivie, jest teraz w rotacji - sprawdź ją sobie. Również polecam ci Branda, Lee Sin'a oraz Vladimira. Jeszcze też może być Karthus, pasywa + ulti cód miód i orzeszki. :D

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Vanosh, polecam Ci Dariusa.. Dobry DMG, kosi nafeedowany, zaje.. w teamfightach, łatwy:)

Ale niby mają go trochę opuścić w następnym tygodniu.

Opublikowano

Każda nowa postać nie jest dostosowana do reszty dlatego tak wymiatają, z czasem już Darius nie będzie taki dobry więc nie ma co ;)

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...