Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Hardware ban

kamilos980

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, wie ktos jak ominąc tego hardware bana kiedys wystarczylo zmienic adres mac a teraz to nie dziala. pobralem jakies pbpdown....... ale jak wlanczam zaladuje sie ca i sie wylancza nie wiem jak zrobic to, jesli ktos umi to zrobic prosze on post ,PS:( mam palec w szynie sory za blendy )

Opublikowano

Jeśli tym programem ci nie działa to już go nie zdejmiesz jak na razie. Tylko Nexon ma takie prawa aby go zdjąć.

Opublikowano

A ja mam pytanie troszkę z innej beczki...

Czy za zainstalowanego HotSpot Shield jest ban?

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Myśle że nie bo to nie powinno wadzić sie z H'shieldem to żaden cheat a takie programy wg. mnie możesz miec na kompie bo co ma Nexon do tego.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A ja mam pytanie troszkę z innej beczki...

Czy za zainstalowanego HotSpot Shield jest ban?

Miałem parę programów do zmiany IP i na razie moje konto istnieje myślę, że Nexon wie do czego to służy i nie dostaniesz bana.

@UP

Piepszony net :/

Opublikowano

czesc, wie ktos jak ominąc tego hardware bana kiedys wystarczylo zmienic adres mac a teraz to nie dziala. pobralem jakies pbpdown....... ale jak wlanczam zaladuje sie ca i sie wylancza nie wiem jak zrobic to, jesli ktos umi to zrobic prosze on post ,PS:( mam palec w szynie sory za blendy )

Teraz nie musisz wcale dostać na kartę sieciową, teraz nexon daje bany nawet na routery (pewien znajomy dostał właśnie takiego bana, jak wymienił router to znowu wszystko działało). Jak ci zbanowali już ponad 2-3 konta to dostałeś na router i na kartę sieciową :) Jedyny sposób to wymienić router, a jeśli to nie pomoże to kupuj nowego kompa bo c**j wie co oni znowu wymyślili :)

Opublikowano

Ładnie hackowałeś no nie powiem, speedknife jak się patrzy :) Masz fajny film na YT.

Skoro się nie dało za pomocą zmiany mac ani nie masz routera to raczej możesz się pożegnać z Combatem do czasu aż nowego kompa będziesz miał. :(

Hura jeden hacker mniej. THX Nexon :P

Opublikowano

miałem hardware,ale już nie mam.zrobiłem 2 rzeczy od razu i nie wiem co zadziałało.zmieniłem winde 7 z 64 na 32 , a następnie uruchomiłem pbdownforce.od tej pory loguje się normalnie .konta miałem aktywne.możecie i wy spróbować .

Opublikowano

miałem hardware,ale już nie mam.zrobiłem 2 rzeczy od razu i nie wiem co zadziałało.zmieniłem winde 7 z 64 na 32 , a następnie uruchomiłem pbdownforce.od tej pory loguje się normalnie .konta miałem aktywne.możecie i wy spróbować .

bo pddownforce jest tylko na 32 bity :P i to on zadziałał
Opublikowano

no wiem mialem hacki ej wojgi6 ja mam vista 32 bit uruchamiam pbpforce jak gostek sie zaladuje to sie wylancza zrobiles cos na opcjach

Próbowałeś uruchamiać w safe mode?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...