Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Powiązane postacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tjw. czy jeśli z postaci z FB przeżucałem małże na głowna postać a np. dostane bana za Fb to główną postać też zbanują?

4602422ade673.jpg
Opublikowano

Mi zbanowali bota. A 3 dni poźniej główną postać, bo przerzucałem małże na handlu. Sposobem jest odrebne konto, na odrebnym mailu i jak chcesz przerzucic małże to wywalaj na ziemie :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Coś o tym wiem :D Bo nie raz mnie zbanowali za Fb ;)

Jeśli przerzucałeś małże na główną postać czy handlem czy ziemią , Oni sprawdzają czy te małże ,które złowił Fb są u Ciebie ,byle jakim sposobem to banują ;) Nie banują od razu tylko troche później 3 do 7 dni od chwili zbanowania fishbota .

Moją radą jest żebyś przerzucał na odrębną postać z odrębnym mailem , na tej postaci sprzedawał małże , a na główną przez shopki przerzucał samą kaske ;)

Pozdro

OndteAw.png

Opublikowano

Coś o tym wiem :D Bo nie raz mnie zbanowali za Fb ;)

Jeśli przerzucałeś małże na główną postać czy handlem czy ziemią , Oni sprawdzają czy te małże ,które złowił Fb są u Ciebie ,byle jakim sposobem to banują ;) Nie banują od razu tylko troche później 3 do 7 dni od chwili zbanowania fishbota .

Moją radą jest żebyś przerzucał na odrębną postać z odrębnym mailem , na tej postaci sprzedawał małże , a na główną przez shopki przerzucał samą kaske ;)

Pozdro

Ja przeżuciłem pierw małże na głowną postać bo niechciałem stracić "łupu" a potem z głównej na shopka a teraz to już cały czas tylko na shopka. To mogę dostać bana na główną??

4602422ade673.jpg
Opublikowano

tak, mój kolega dostał na główną i na dropka, za samo sh :) a raczej te warpowanie na modzie, chodził po lesie i nagle go przenioslo do stajennego w m2 na ch3 a był na ch1 do kółka, nie wiedział cop ma zrobic to sobie na teleporcie wyszedl z tego kółka :D a poźniej jak znów go przenioslo tam to zdjal eq i przybiegl dropkiem i dał na niego całe eq, jakieś 2 dni później chwile po tym jak zrobilismy razem trute i stal na 8 dostał bana :D epic fail normalnie był xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...