Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blender - opłacalny program?

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się pobierać i w ogóle zaczynać naukę w programie Blender? Pobrałem wersję 2.60 (nie najnowsza) gdyż do tych nowych nie ma polskich poradników, a jeżeli opanuję starszą, łatwiej będzie mi wkraczać w te nowsze i nowsze. Wiem, że program jest darmowy co powoduje chęci nauki w nim, jednak nie wiem czy warto, czy lepiej wyłożyć pieniądze na bardziej komercyjny produkt?

Powiedzcie jeszcze, czego mogę się w nim nauczyć? Czy mogę robić animowane sygnaturki, w sensie tam utworzyć animację lub animację 3D o rozszerzeniu .gif, którą zaś wprowadzę do Photoshopa i utworzę sygnaturkę?

98763533515051689628.png

Opublikowano

Jeżeli lubisz grafikę komputerową to oczywiście że się opłaca.

Każde nowe doświadczenia są przydatne szczególnie jeżeli wiążesz swoją przyszłość z grafiką komputerową ;)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Tak jak powiedział Up tak jeśli Ci się to podoba i masz do tego zapał, jeśli dopiero zaczynasz zawsze 1 kroki są trudne lub nie łatwe z czasem to owocuje :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Jak najbardziej... Darmowy nie znaczy gorszy od płatnych , zdobedziesz jakies obeznanie w tym programie co duzo nie kosztuje a w przyszlosci moze ci przydac. Doświadczenie przedewszystkim, potem mozesz sie przerzucic na cos innego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...