Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy system pojedynków! - okres próbny.

Baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1338040269-U215643.png

Przypominam, iż póki co jest to okres testowy. Mam nadzieję, że pozwolicie nam wyeliminować wszelkie błędy. ;)

Poniżej przedstawiajcie swoje sugestie.

Pozdrawiam, Baksiu. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Punkt 4.

" Komentarze muszą być uzasadnieniem [...] "

Błąd jest. Powinno być albo " z uzasadnieniem " albo "uzasadnione"

Taka drobna uwaga. :-)

Ii co znaczy punkt 3 ? Osoby wstrzymujące się od głosu? Trzeba napisać na PW do Ciebie: " Zgłaszam się do jury, będę głosował." ?

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Ii co znaczy punkt 3 ? Osoby wstrzymujące się od głosu? Trzeba napisać na PW do Ciebie: " Zgłaszam się do jury, będę głosował." ?

Nie. Chodzi o osoby, które piszą posta o treści "wstrzymuję się od głosu", "obie prace na tym samym poziomie, więc nie głosuję na nikogo" itd. ;)

Opublikowano

Aa no tak, nie pomyślałem o tym zupełnie.

Co do systemu to propsuję, może bedzie większy porządek i mniej kłótni. ;-)

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Wątpię, by to cokolwiek dało. Jak już mówiłam Baksiowi- pojedynki to nie galeria, by oceniać prace. Tak czy siak, gdyby ktoś chciał zagłosować po znajomości, czy na przeciwnika osoby, której nie lubi, napisałby byle jaki komentarz na temat pracy. Zwłaszcza, że głosują tutaj również ludzie, którzy nie znają się na grafice i swoje decyzję opierają np na zasadzie "Ładne kolorki", "ładny render". Patrząc na te punkty tego typu komentarze nie będą zaliczane. Co już stawia ten nowy system pod znakiem zapytania oraz sprawia, że raczej nie będzie przestrzegany, ani nie przyniesie rezultatów, jakie były przyjęte.

Opublikowano

Moim zdaniem w huj złą sprawą jest to, że daje komentarz o obu pracach na 30linijek o ich atutach i o minusach.

Gdzie na końcu daje werdykt "remis" albo "Nie głosuje na nikogo bo oby dwoje spierdoliliście swoją prace"

I za to dostaje 5% warna ;/ ;/ ;/ :(

Np. dałem w huj subiektywną i dobrą ocenę do obu przypadków. Nie zagłosowałem ponieważ jak każdy wie, jedna praca była moja, a jakimś ciotą nie będę, więc na siebie nie bedę oddawał głosów. I za to miałbym dostałbym 5%? Jakoś Siedmiu userom się mój post podobał:

1338047781-U383429.jpg

I z tym się kurwa nie zgodzę..

Uciążliwą sprawą będzie także dawanie każdego dissa na pw Baksiowi, ponieważ nowi gracze którzy będą dochodzić

Na ten dział, po prostu będą rezygnować z pojedynków, bo się kurwa po prostu w tym nie połapią.

Ja wyślę pojedynek po 30minutach, a ktoś po 3dniach.. To będzie hujówka, a jeżeli ktoś chcę pojedynek z ripostą?

Np: Ktoś1, Ktoś2, Riposta Ktoś2, i riposta Ktoś1 ? Nikt o tym nie pomyślał? Po co te co raz nowsze regulaminy.

Doceniam waszą pracę ale za dużo chcecie po mieszać.. Zostawcie już ten dział w spokoju :(

I tak w kilka spraw jest nie potrzebnych..

Czemu nie zajmiecie się generatorem? Wiadomo że w temacie "generator pojedynków" jest drugi post, gdzie każda ikonka odpowiada innemu prefixowi, mogę dać główny link i opisać każdą ikonkę? Ale.. po co to komu.. Chciałem pomóc ale mnie ktoś olał.. Dajecie tylko te nowe regulaminy, a pamiętajcie, że im więcej tego hujostwa to tym mniej ludzi w danym dziale..

Na innych forach nie ma żadnych kurwa regulaminów, nie ma prefixów, nie ma jakiś szablonów, jakiś kurwa generatorów,

Nie ma czegoś takiego że max 3dni praca, że głosowanie 3dni max praca itp itd.

Po prostu loguje się ktoś, ktoś robi pojedynek na swoich warunkach i ktoś się z kimś dissuje.

Przez te co raz nowsze regulaminy stracimy nowych graczy, zostanę tylko Ja z Niewyspanym i będzie taka hujnia że nie ogarnę tego i huj.

Nie no sorka, ale to moje zdanie... :(

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Nie no, pkt. 5 mnie zabił. :D

"Bo to jest praca Baksia, a Baksiu jest moim bogiem..." :D

Co do regulaminu, spoko.

Ale jest jedno "ale", prace i tak można rozpoznać po stylu jaki to się preferuje, mówię o tych, którzy siedzą dłużej w grafice.

Potem nawet ktoś może się wygadać w głosowaniu, bo rozpoznał pracę kogo to jest.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Nie spotkałam się z forum, gdzie było by wymagane oddanie konstruktywnego komentarza na temat pracy w pojedynku. To jest pojedynek. Może nam się podobać wszystko, nawet to, że ktoś użył stocku zamiast rendera, albo, że zrobił tematykę pokemony. Ale w takim wypadku, tego typu komentarze są odrzucane, prawda? Każdy ma indywidualny gust i to w kwestii grafika, czy też diss'era jest zrobić taką prace, by zainteresowała większość. Ocenianie prac jest idealnym podłożem do rozpoczęcia flame.

[1] Ta praca jest super!

[2] Omg, wtf, lol, co za bajzel!

I już osoba, która zrobiła drugą prace może mieć wąty, czy też jego znajomi. Mało to takich przypadków było w FanArcie? Baksiu może tego nie pamiętać, ale ja wiem, ze tak było. Dlatego duds wyłączyła nabijanie postów w pojedynkach.

Co do anonimowości, czyli wysyłania prac do moderatora. Myślę, że powinna to być kwestia indywidualna. Kto chce taki pojedynek, wtedy automatycznie podczas wyzwania to ustala, kto nie chce, to olewa ten punkt. Bo tak jak napisał Maka, nowi, jak i starzy wyjadacze przyzwyczajeni do starego systemu, nie będą sobie zawracać głowę takimi pierdołami.

Opublikowano

Moim zdaniem w huj złą sprawą jest to, że daje komentarz o obu pracach na 30linijek o ich atutach i o minusach.

Gdzie na końcu daje werdykt "remis" albo "Nie głosuje na nikogo bo oby dwoje spierdoliliście swoją prace"

I za to dostaje 5% warna ;/ ;/ ;/ :(

Np. dałem w huj subiektywną i dobrą ocenę do obu przypadków. Nie zagłosowałem ponieważ jak każdy wie, jedna praca była moja, a jakimś ciotą nie będę, więc na siebie nie bedę oddawał głosów. I za to miałbym dostałbym 5%? Jakoś Siedmiu userom się mój post podobał:

1338047781-U383429.jpg

I z tym się kurwa nie zgodzę..

Uciążliwą sprawą będzie także dawanie każdego dissa na pw Baksiowi, ponieważ nowi gracze którzy będą dochodzić

Na ten dział, po prostu będą rezygnować z pojedynków, bo się kurwa po prostu w tym nie połapią.

Ja wyślę pojedynek po 30minutach, a ktoś po 3dniach.. To będzie hujówka, a jeżeli ktoś chcę pojedynek z ripostą?

Np: Ktoś1, Ktoś2, Riposta Ktoś2, i riposta Ktoś1 ? Nikt o tym nie pomyślał? Po co te co raz nowsze regulaminy.

Doceniam waszą pracę ale za dużo chcecie po mieszać.. Zostawcie już ten dział w spokoju :(

I tak w kilka spraw jest nie potrzebnych..

Czemu nie zajmiecie się generatorem? Wiadomo że w temacie "generator pojedynków" jest drugi post, gdzie każda ikonka odpowiada innemu prefixowi, mogę dać główny link i opisać każdą ikonkę? Ale.. po co to komu.. Chciałem pomóc ale mnie ktoś olał.. Dajecie tylko te nowe regulaminy, a pamiętajcie, że im więcej tego hujostwa to tym mniej ludzi w danym dziale..

Na innych forach nie ma żadnych kurwa regulaminów, nie ma prefixów, nie ma jakiś szablonów, jakiś kurwa generatorów,

Nie ma czegoś takiego że max 3dni praca, że głosowanie 3dni max praca itp itd.

Po prostu loguje się ktoś, ktoś robi pojedynek na swoich warunkach i ktoś się z kimś dissuje.

Przez te co raz nowsze regulaminy stracimy nowych graczy, zostanę tylko Ja z Niewyspanym i będzie taka hujnia że nie ogarnę tego i huj.

Nie no sorka, ale to moje zdanie... :(

Ten komentarz dał mi wiele do myślenia. Zawieszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...